22. sep 2008 11:23
Jaz vem, da se sufle sesede. Sliši se pa tako fensi.
F r i n a
22. sep 2008 11:23
Jaz vem, da se sufle sesede. Sliši se pa tako fensi.
F r i n a
22. sep 2008 17:52
hvala vam vsem, ker me je res pograbil "firbec" ko sem brala super knjigo z naslovom pet četrtin pomaranče, če jo katera pozna, priporočam če ne.Bom poskusila, ali se da drugače zamenjati alkohol s čim drugim? femica
22. sep 2008 19:02
Femica, knjigo začela brati, nikamor mi ni šla, zaprla in se nisem več trudila :)))))) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
21. okt 2008 17:48
a res...meni je šla pa ko urica pa sem jo večkrat prebrala:) a si brala svet znotraj femica
14. nov 2008 17:45
Strinjam se, da je knjiga odlična. Še ena dobra z malce nenavadnimi jedmi pa je Kot voda za čokolado - malce kuhe. ljubezni in južnoameriških legend ... mmm:P nina _
14. nov 2008 20:43
hehe:)udo ko je knjiga tako dobro napisana da ti zadiši jesti:( femica
15. nov 2008 21:30
Če želiš postreči s suflejem, je dobro imeti še kaj v rezervi, ker če se sesede, je ena sama velika žalost-preizkušeno
Tanja
15. nov 2008 21:37
O suflejih se mi ne sanja , Pet četrtin pomaranče je pa morda celo moja najljubša. Sem jo prebrala večkrat in vedno me je popolnoma prevzela. kuharica Mici
16. nov 2008 13:24
ja se strinjam, tudi mene je še zmeraj ko sem jo brala:) femicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi