23. sep 2008 13:59
Z mano ne bo nič, so zaradi vremena prestavili mojo rekreacijo s šeste na peto uro. Pa drugič.
Loni Makaroni
23. sep 2008 13:59
Z mano ne bo nič, so zaradi vremena prestavili mojo rekreacijo s šeste na peto uro. Pa drugič.
Loni Makaroni
23. sep 2008 14:00
V Ljubljani sije sonček in ne dežuje, se vidimo.
23. sep 2008 14:01
No, fino se imejte (kar se seveda boste) in poročajte!!! Atina
23. sep 2008 14:33
Ne glede na vreme, ki je trenutno prav aprilsko, se dobimo!
Saj veste, kako so romantični sprehodi v dežju, še pojemo lahko zraven:
http://www.youtube.com/watch?v=bkEvy-9yVyQ rimljanka - zasebno mnenjeman
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 23. sep 2008 14:36:05
23. sep 2008 15:04
Lepo se imejte, bom mislila na vas, še posebno pa na frišno sfriziranga cucka . Ma ne vem, zakaj imam jaz našega ežoja na sumu, da se pelje proti Ljubljani ...
Ognjič
23. sep 2008 15:47
He, he, he,....upam, da se res.... Se bomo spomnili nate, Ognjič.
rimljanka - zasebno mnenje
23. sep 2008 15:51
Tudi jaz vam želim prijetno popoldne in lepo pozdravljam - kako obrabljeno - vse ki me poznajo,
pravzaprav pozdravljam prav vse, ki si boste privoščili lepe trenutke pod strokovnim vodstvom in prijeten čvek v kakšni bližnji gostilni.
rrr
23. sep 2008 18:44
moram povedat, da se niso sprehajale po Botaničnem, so kar v nizkem štartu zdivjale skozi in pohitele v bližnjo gostilno , pa še sem izvedela, da jade nima cucka s seboj, ga je na pedikuri pustila , ja, pa še, da ima Nena-morje zaradi kroglic čisto blažen nasmeh ...tokrat zaradi kokosovih kroglic
Ognjič
23. sep 2008 19:02
Sploh mi ni treba nikamor ,vse zvem tukaj lp goga
23. sep 2008 19:37
Ma, boljše bi bilo če bi jade tisto pasjo zverino imela s seboj. Kaj pa če se pojavi kakšen " študent kulinarike " ( bog ne daj s finskega ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)