18. sep 2008 8:28
rimljanka je napisal/a: |
Pošlji na roditeljca moža.... rimljanka - zasebno mnenje |
18. sep 2008 8:28
rimljanka je napisal/a: |
Pošlji na roditeljca moža.... rimljanka - zasebno mnenje |
18. sep 2008 21:45
Ne bom napisala, da dajem temo na vrh (se sliši malce grdo)....
Torej... kdo se nam še pridruži???
MM
18. sep 2008 22:53
Dvigujem roko, dve, ne eno, da ne bo dežja. lp Vesna
19. sep 2008 7:59
dežja ne bo. edino v torek ne. hm. mora imeti rim ene zveze tam gor, hehehe
LP
cervus
19. sep 2008 10:34
Uživajte v sprehodu, za bom držala pesti, žal pa se zaradi trenutne situacije ne morem udeležiti tudi sama, čeprav bi še kako rada - upam, da napopate slikce v album, da tudi mi, ki ne moremo zraven, vidimo, kako ste uživali.
Dušanka
19. sep 2008 12:03
..............ja slike obvezno, pa obvestite miele ( ali kako že ) na ZS, kje jih lahko vidi, ziher ji bo zanimivo ( morda še kaj komentira )
ežoj
19. sep 2008 12:05
ežoj je napisal/a: |
..............ja slike obvezno, pa obvestite miele ( ali kako že ) na ZS, kje jih lahko vidi, ziher ji bo zanimivo ( morda še kaj komentira ) ežoj |
19. sep 2008 12:17
Ja ežoj, meli79 bi bila izredno zadovoljna s fotografijami in bi imela zopet super kost za glodanje
rrr
19. sep 2008 16:13
Če nama bo z možem uspelo, se bova z veseljem priključila. In upam, da ima rimljanka res zveze tam zgoraj Lili lili A.
19. sep 2008 16:36
ežoj je napisal/a: |
..............ja slike obvezno, pa obvestite miele ( ali kako že ) na ZS, kje jih lahko vidi, ziher ji bo zanimivo ( morda še kaj komentira ) ežoj |
Ežoj daj mi svetuj kako naj se sfriziram, da ne bom spet staromodna...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fokača s paradižnikom in timijanom
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom