![](/userdata/avatar/qlXvkZp2hhSBi8NeIdMR.jpg)
6. okt 2008 21:29
magnolija je napisal/a: |
Roncolino, kaj pa je v Sloveniji daleč:) Maš en tak super izlet, se javim za vodičko (pa še Atino bova vzeli s seboj![]() |
![](/forum/icon_smile_big.gif)
6. okt 2008 21:29
magnolija je napisal/a: |
Roncolino, kaj pa je v Sloveniji daleč:) Maš en tak super izlet, se javim za vodičko (pa še Atino bova vzeli s seboj![]() |
7. okt 2008 7:36
Ko sem nedavno sprožil to uprašanje jo je g.Rimljanka grobo prekinila. Hvala. LP prozman
7. okt 2008 7:58
habibti in regina ali bosta mogoče tudi lokacijo izdali?????
7. okt 2008 8:51
prozman je napisal/a: |
Ko sem nedavno sprožil to uprašanje jo je g.Rimljanka grobo prekinila. Hvala.LPprozman |
Temo je zaklenila, ker ni nobene potrebe, da so hkrati odprti 3 forumi z enakim naslovom. In zato je tudi prav, da se le malo pogleda, o čem se je debatiralo zadnjih 10 dni. Tebe zanima kostanj in vse v zvezi s tem lahko napišeš oz. vprašaš tudi na forumu, ki ga je nekdo drug odprl.
Ognjič
7. okt 2008 11:18
Mi smo se po nedeljskem kosilu odpravili malo pogledat kako kaže s kostanjem, ker so vsi govorili da ga še ni, smo vzeli s sabo le vrečke (da ne bi potem razkazovali okoli praznih košaric
7. okt 2008 18:50
Anaeva, jaz sem ga nabirala v okolici Maribora. regina
7. okt 2008 18:52
Jaz sem bila pa povabljena najn k svojem očetu. So mu ga prinesli iz Bosne:). Dan prej mi ga je pa še mami nabrala, ampak ne vem, kje. V glavnem starša skrbita, da ne bi preveč shujšala
7. okt 2008 19:01
*Alisha* je napisal/a: |
Mi smo se po nedeljskem kosilu odpravili malo pogledat kako kaže s kostanjem, ker so vsi govorili da ga še ni, smo vzeli s sabo le vrečke (da ne bi potem razkazovali okoli praznih košaric![]() ![]() |
8. okt 2008 14:15
Ja majamarko, in nič daleč v gmajni. Bo treba it malo pogledat ane
8. okt 2008 14:21
Meni se pa takoooo že sline cedijo po kostanju ... komaj čakam vikend ... AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Nevzhajana orehova potica