17. sep 2008 10:02
Meni so podatki o servisih blazno relevantni pri takih odločitvah. In če ni podatkov o servisu (kar dvomim, ker morajo biti, izvoli jih poiskati), ozrioma je servis daleč, tako, da je potrebno čakati več dni,da pridejo popravit, ali pa je treba mašino odpeljati na lokacijo servisa - potem me produkt ne zanima več.
Glede cene pa takole. En angleški pregovor gre takole: Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. Hladilnik pa preprosto ni potrošna roba, kjer niti blazno ne boli, če človek kupi škart. Če ti obstoječi hladilni aparati doma še delajo, je, kar se mene tiče, bolj pametno še kak mesec, dva, malo evre na stran dajati in se odločiti za kasnejši nakup. Ker v decembru bodo popusti na vse živo in bodo tudi gospodinjske aparate verjetno prodajali v kakšni prijazni akciji.
In še nekaj - daj poglej, v katero smer se odpirajo vrata pri hladilniku in ali je to okej v tvoji kuhinji/shrambi. Sama namreč poznam kar nekaj ljudi, ki so kupili hladilnik, pa so potem šele doma ugotovili, da se vrata odpirajo v "napačno smer", oziroma, da vrat, takšnih kot so, ne morejo odpreti v celoti, kar je blazno otežkočilo kasnejše čiščenje in uporabo hladilnika.
Vendelina jr.