17. sep 2008 11:18
piškotek je napisal/a: |
Ne pomaga......
Edina še kar uporabna reč je, da jih od časa do časa vržem v lonec in na štedilniku prekuham (bele športne nogavice)... pa še takrat, po pravici povem, o belini ne morem govorit; fuzbal igrišče ima neko posebno blato gor, pa trava je nekam trdovratno zelena
Pa se ne sekiram kaj dosti...
Irena |
Piškotek, jaz sem to zagato rešila tako, da preprosto - ne kupujem več belih nogavic. Pri mojem sinu namreč vsi posegi, ki ji tudi ti prakticiraš, ne pomagajo (tudi športni copati se znotraj umažejo in so čiste bele nogavice že zaradi tega takoj obarvane po podplatih)....pa mu sedaj kupujem samo še sive, modre in črne športne nogavice. Problem rešen.
Opere se jih čisto normalno, bakterije in glivice pokrepajo tudi pri 60 stopinj, tistih sledi od naše rdeče kraške zemlje in pa trave (ki tudi pri prekuhavanju ostanejo na belem perilu) pa ni videti!
Zelda, vprašaj za mnenje še pediatra. Sicer pa ti tudi jaz svetujem uporabo otročkega pudra. Pa tudi kopanje nog v topli vodi z dodatkom morske soli in rožnarina naj bi blagodejno vplivalo zoper to težavo. Tako sem slišala, ne vem pa, koliko je res uspeha pri potenju.
Je pa vsekakor prijetno - lepo diši.
mamaF - Mojca