Počitniški dom

Iskra  

član od: 15.3.2008

sporočila: 90

tema odprta - 11. sep 2008 16:39 | ogledi: 1.747 | odgovori: 4

Za kolektiv v službi mislim organizirati izlet na Pohorje, kjer bi imeli razne delavnice po skupinah in drugi dan krajši pohod. Zanima me, katero kočo ali planinski dom (Mariborska koča, Poštarski dom, Pajkov dom...???? ) priporočate za prenočišče in če kdo ve,koliko približno bi to stalo na osebo (večerja, nočitev, zajtrk, kosilo). Če kdo pozna omenjene lokacije, bi vas prosila za nasvet in pomoč pri izbiri. Hvala!!!

Iskra

Temo je spremenil(a) Iskra dne 11. sep 2008 16:40:07

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

11. sep 2008 16:53

Odvisno, koliko vas je.

Imaš tudi novo apartmajsko naselje Bolfenk (Športni center Maribor), pa obnovljen hotel Bellvue (Terme MAribor je pravi naslov). Imaš tudi hotel Arena na Snežnem satdionu, tik ob vznožju Pohorja (tudi Športni center MAribor kot pravi naslov).

Za delavnice po skupinah je bil primeren nekdanji Železničarski dom, ki so ga povsem obnovili.

Bom pobrskala, če najdem kak link, ali pa greš preko najdi.si, Mariborsko Pohorje, pa se verjetno kaj pokaže. Vsaj telefoni, če nič drugega.

Mamamia

mamamia

Iskra  

član od: 15.3.2008

sporočila: 90

11. sep 2008 19:34

Hvala za nasvete Mamamia. Šlo nas bi nas okrog 40 in iščemo kakšno poceni varianto za prespat - kakšna koča ali dom. Delavnice bomo sami organizirali in bodo take zabavne narave . Telefonske sem sicer našla na netu, samo bi vas prosila, če mi lahko kdo iz prve roke svetuje, ki je že kakšen tak dom ali kočo na Pohorju obiskal, da me ne bi po telefonu kaj nasračkali . LP vsem in hvala za pomoč! Iskra Sporočilo je spremenil(a) Iskra dne 11. sep 2008 19:35:12

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

11. sep 2008 22:39

Pozdravljeni! Naša družina, skupaj s prijatelji si vsaj enkrat na leto privošči krajši oddih v koči Jekla (02 603 2531) na Pohorju. Tam se počutimo zelo domače, cene so zelo ugodne, koča pa je urejena sicer bolj skromno. Je čisto, vendar je oprema že dokaj dotrajana. Naj je všeč, ker oskrbnika zelo lepo skrbita na goste, pa tudi vzdušje je tako pristno, domače. Ne vem pa, kakšne so njihove kapacitete. Če se ti zdi ponudba zanimiva, poskušaj poklicati, da dobiš podrobne informacije. Lep pozdrav Sonce sonce51

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

12. sep 2008 7:36

Iskra ta nov kompleks (hotel) Bellevue je precej moderna zadeva, tako da če iščete kaj bolj v stilu brunarice odpade. Meni je recimo ful všeč Ruška koča na Arehu (smo meli eno fajn čago v stilu pancertanc), za cene bi pa se morala pozanimat. Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti