Ojla, a se da kje pri nas dobiti čokolado, ki vsebuje 80 % kakava?
Branka
branka r
Ojla, a se da kje pri nas dobiti čokolado, ki vsebuje 80 % kakava?
Branka
branka r
10. jan 2003 20:13
Poglej v Maximarketu, v pritličju, kjer prodajajo čokolade.Mislim, da je od firme Lindt(bel in črn ovitek z zlatim napisom) LP Saša Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 10. jan 2003 20:13:40
12. jan 2003 11:03
Ta, ki jo omenja Saša, se da dobiti tudi v drugih trgovinah (Spar, Mercator, Nama...) a ima žal le 70% delež kakava (sem pogledala v shrambi na ovitek), imajo pa v Maxiju v pritličju, tam, kjer prodajajo samo sladkarije, še eno, se mi zdi da belgijsko, črno čokolado. Vprašaj, morda ima tista 80% delež kakava, lahko pa vprašaš tudi v Čokoladnici na Olimju, kjer jo delajo sami. Sporoči iskalni rezultat, prosim, tudi moj mož je namreč ljubitelj kar se da dark čokolade. Lp, Irenaneznan uporabnik
12. jan 2003 17:50
Ej, krasni ste, bom skočla pogledat in vam sporočim. branka r
13. jan 2003 7:24
Čokolado z 80 % kakava imajo tudi v Mullerju na Čopovi v Ljubljani - kletni oddelek.
13. jan 2003 10:43
Za Ireno - Piškotek Lindt-ova čokolada je 70% in 80%. Ovitek je popolnoma enak, razlikuje se le v napisu 70 ali 80. Lep dan vsem
13. jan 2003 13:21
O,... Hvala, bom drugič v trgovini bolj pozorna. IrenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Odlično hitro kosilo