Plačilo vrtca

tema je zaklenjena

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

12. sep 2008 11:55

meli79 je napisal/a:
...raje imam enega in mu nudim vse meli79
No, torej je debata zaključena, saj ti ni nobene sile; nudiš mu vse. Zakaj potem tule jamraš, kako drago plačuješ vrtec? Če imata vse, se ne pritožuj (ali zate velja tisto, da ti ni nikoli dovolj in bi vedno rada več?). Sicer pa je res skrajni čas, da se debata zaključi, saj si samo še nesramna, žaljiva in predvsem otročja. Issi

neznan uporabnik

12. sep 2008 11:57

zato ker ni fer, če se pa tebi ne da debatirat pa ne debatiraj, nobenga ne silim meli79

neznan uporabnik

12. sep 2008 11:58

če se pa ti počutiš užaljeno si verjetno ena zgoraj omenjenih egoistov...užaljena pa ne bi bla če ne bi bilo res...tudi sama veš da je tako....lažete si v obraz meli79

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

12. sep 2008 11:59

Ne srce, NI FER, da tule obtožuješ vsepovprek, žališ in si nesramna. Ta tvoj odnos, vključno z žaljenjem in užaljenostjo kako "ni fer" pa me spominja na pubertetnike. Issi

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

12. sep 2008 12:00

Si sploh prebrala moj post? Ponavljam še enkrat: Si pomislila na to, da je mizarka mogoče imela bajno službo, pred tem, ko si je otroke namrdala, potem pa je hudo zbolela in službo izgubila??? Začetnica

neznan uporabnik

12. sep 2008 12:02

pa sej nisem posploševala, sem povedala za cifre in primere ljudi ki jih POZNAM, nisem govorila napamet, pa ste me vsi takoj napadli...debato pa sem odprla glede 128 evrov za 6 dni prisotnosti...drugo ste vsi sami zmetali gor meli79

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

12. sep 2008 12:05

Poglej napadel te ni nihče, ampak ker sem sama preverila nekatere podatke so se mi nekatera tvoja "dejstva" zdela iz trte izvita. Napadati si pa začela sama in mislim, da si dovolj stara da sprejmeš to odgovornost in krivde ne vališ na nas. Začetnica

neznan uporabnik

12. sep 2008 12:06

vsakomur se lahko karkoli zgodi,tudi sama kot sem že rekla ne bi imela otroka če bi vedla da se bo vse skupaj ko0nčalo....ni fer da otrok nima normalnega otroštva...na žalost danes pod normalno spada tudi imeti kar imajo vrstniki, nisem rakla da mora dobit kar si zabije v glavo ampak ne me pumpat da otrok za srečno otroštvo le ljubezen...od ljubezni se na žalost ne živi meli79

patka  

član od: 16.8.2008

sporočila: 372

12. sep 2008 12:07

Meli79 resnično se mi smiliš, če misliš, da je sreča otrok odvisna od dopusta, modernih oblek, najnovejših igrač... pa četudi so v puberteti. Sama imam tudi pubertetnika pa se prav nič ne pritožuje če nosi obleke, ki jih je pred njim nosil že kdo drug. Že zdavnaj smo razčistili kaj nam resnično pomeni sreča. Ta ostane tudi, ko se cunje stržejo, poletje mine..... O tem zakaj se nekdo odloči za več otrok pa tudi ne bi izgubljala besed. Sama izhajam iz za današnje razmere in po tvojem očitno tudi ogromne družine. V otroštvu res nismo živeli v izobilju, smo pa vedno čutili pravo ljubezen in iz nje zadovoljstvo da imamo drug drugega. Sedaj ko smo že vsi odrasli smo staršem hvaležni, da nas je bilo toliko. Že od malega smo vedeli, da vsega ne moremo imeti, pa smo zato tisto kar smo imeli znali toliko bolj cenit. Denar je res sveta vladar, a sreče z njm žal ne moremo kupiti Pa malo razčisti sama pri sebi kaj je to normalno. patka Sporočilo je spremenil(a) patka dne 12. sep 2008 12:10:40

neznan uporabnik

12. sep 2008 12:08

kje pa si točno preverila te podatke ZAČETNICA?povej da preverim še jaz...ne vem morda mi ljudje lažejo, morda bi jih morala prosit za plačilne liste pa položnice iz vrtca.... meli79

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti