12. sep 2008 9:42
Meli 79 je pa podrezala.Se podpišem pod Veri pa še pod kakšno.Moja plača je neto 610€ moževa 1100€ pa smo 6 članska družina.Ne vem zakaj nam poročenim naj bi bilo lažje.Običajno ko berem forum na mami državo iskoriščajo ravno tisti, ki niso poročeni. Izračun za vrtec je gotovo pravilno izračunan, lahko si pa izračunaš tudi sama , saj kod kaže računalnik imaš, mi smo si ga privoščili šele pred kratkim pa smo družina že 14 let.
Moja frizura je tudi samo z lastiko speta, če sem bila kdaj na kavici v kafiču , bi morala res fino pomisliti, da bi se spomnila.Glede lisinga pa malo pomisli koliko daš. Za tak denar -par mesecev skupaj, pa si že lahko kupiš kakšnega starega škodilaka kod ga imamo mi, pa čisto ok vozi, edino nas malo kuha ker nima klime.
Čez državo pa tudi znamo hitro kaj reči.Je sicer res, da osnovnih dohodkov pred njo ne moremo skriti, in nas hitro obdavči.Je pa možno , da si res samo za malenkost skočila v višji razred za plačilo, kar bi pa s kakšno vljudno prošnjo za zmanjšanje plačila tudi šlo.
lp
mizarka