Plačilo vrtca

tema je zaklenjena

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

13. sep 2008 9:07

meli79 je napisal/a:
pa nehite mi usajat, kokoši nepismene meli79
ljubca, si ti iskala naše mnenje na tem forumu, ne mi tvojega. Sicer si pa odgovor na vprašanje dobila že na prvih straneh in bi ti bilo lahko že jasno, zakaj si toliko plačala. matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 13. sep 2008 09:10:07

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:08

in meni ni mož pobegnil, pač nisva bla za skupaj in od njega nočem nič, razen tistega kar pripada otroku, in še tega ne bi če mi ne bi na ue zatežili da to mora biti urejeno da lahko oddam vlogo za znižano plačilo vrtca. meli79

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:09

matilda zakaj pa ste se pol raspalili in pisali naprej?in kdo je koga prvi užalil? totalno ste zašli s teme, jaz samo odgovarjam meli79

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

13. sep 2008 9:12

Kaj imamo mogoče problem tu gor?

Titta

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:13

ne nobenga....zafrustrirane gospodinje so se pač spravile name, ker so zavistne meli79

matilda  

13. sep 2008 9:19

meli79 je napisal/a:
ne nobenga....zafrustrirane gospodinje so se pač spravile name, ker so zavistne meli79
KAj smo zavistne? Ker ne moreš več, ker si samohranilka, ker padaš v depresijo ali ker si plačala vrtec 128 eur za 6 dni?? Ker moraš danes delati, jaz pa lahko v trenirki in z mastnimi lasmi sedim doma. Ali ker omenjaš denar kar naprej (ki ga očitno nimaš), sina pa komajda? Zanimiva je tvoja lestvica prioritet, zavistna pa ti nikakor nisem, jaz plačam vrtec samo 80 eur, ko otroka ni bilo v vrtcu pa nič;) matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 13. sep 2008 09:32:02

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:27

no super , sem vesela zate da plačaš manj kot jaz, ko bi se tega vsaj držali pri vseh. nikoli nisem rekla da bi morali drugi plačat več kot jaz. mislim da bi moralo biti kot v italiji, da vsi enako plačajo in p"lačajo le za dneve ko je otrok v vrtcu. ko rečem da se me loteva depresija je zato ker je stanje (povsod po svetu) zmeraj slabše, moti me da miljoni ljudi umirajo od lakote in vse druge nepravičnosti. to da sem sama vedno brez denarja je ker ga dajem drugim in tja kamor se mi zdi bolj pomembno, to je moj otrok in 2 posvojenca, pa še kdo bi se našel. in še več bi rada imela da bi lahko še več otrokom pomagala. kaj je tu narobe? moti me pa da nam država krade kamor lahko. zakaj? zato da janša kupi letalo pa pol reče da mu ne paše ker ma majhen sekret? zato da financirajo komune za drogirance, otroci paraplegiki pa se morajo učlanit v društva ali pa objavit oglas v časopisu da nekdo financira njihov voziček?? pa mi rečete da denar ni pomemben meli79

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:29

matilda sina ne omenjam ker nima zveze s tem ti pa zgleda imaš probleme s higieno, pa loti se kaj delat. zguba meli79

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

13. sep 2008 9:32

Jaz bi tole temo že davno dala pod ključek.

Želitev kar mrgoli, tema pa je tudi že precej s tira

Lp

MM

matilda  

13. sep 2008 9:35

meli79 je napisal/a:
matilda sina ne omenjam ker nima zveze s tem ti pa zgleda imaš probleme s higieno, pa loti se kaj delat. zguba meli79
Ne, jaz še nimam problemov s higieno. Danes mi ni treba delati, oz. delam take stvari, ki so mi fajn in lahko tudi tu zraven sedim. Zguba pa ne vem kdo je bolj. ;) matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti