18. sep 2008 18:57
No, da še jaz pristavim svoj pisker (oziroma skodelico, hehehe)
Vložki so zame zelo moteči, saj se od plastike spodaj vse kuha in se mimogrede pojavi infekcija, da ne govorimo o vonju. Na tampone sem do nedavnega prisegala, vendar me je ginekologinja opozarjala, da močno izsušujejo in da jih zato ni priporočljivo uporabljati ves čas. Tudi menjava ni bila vedno enostavna, sploh na kakšnem kampiranju ali žurki v planinski koči, kjer imajo wc na štrbunk in je čistoča bolj vprašljiva, smeti pa je potrebno nosit sabo v dolino...
Meni je skodelica res najboljša izbira in mi ni žal denarja, priporočam jo vsem puncam. Praznjenje je mačji kašelj, je udobna in okolju prijazna, skratka prepričana sem, da bodo vložki in tamponi kmalu šli v pozabo.
Tistega repka pa nikar ne vlecite kar tako, saj se za skodelico ustvari vakuum in zna vlečenje kar fino boleti. Z njim skodelico samo malo "poguncajte" proti "izhodu", saj jo tako lažje primete. Izvlečete jo lahko s palcem in kazalcem ali s kazalcem in sredincem, in to šele potem, ko ste jo malo stisnili, da je popustil vakuum. Jaz sem ta pecelj skoraj v celoti odrezala, ker me je žulil, zdaj ni več nobenih problemov.
Aja, pa še to: skodelico spraznjujem samo zjutraj in zvečer in je popolnoma dovolj.

RadaJem
Sporočilo je spremenil(a) RadaJem dne 18. sep 2008 19:01:49