20. jul 2012 8:46
še nekaj mojih:1 tuna z jajcem, kečap, mleko. 2 kuhan krompir,kečap,mleko.
kečap in mleko mi dokaj pašeta skupaj
mali kuhar
20. jul 2012 8:46
še nekaj mojih:1 tuna z jajcem, kečap, mleko. 2 kuhan krompir,kečap,mleko.
kečap in mleko mi dokaj pašeta skupaj
mali kuhar
branka171
sporočila: 218
20. jul 2012 22:50
naše najljubše nedeljsko kosilo je meso iz juhe ,restan krompir in brusnična marmelada
ali pa restan krompir na zaseki ter makaroni
pa jabolčna čežana in fižol z prezli
branka171
21. jul 2012 10:31
jaz jem rad surovo špinačo z jagodami,breskvami,orehi in sirom vse skupaj narejeno na solato
mali kuhar
21. jul 2012 10:49
če dodaš še malo praženih pinjol in limoninega soka ter nekaj kapljic olivnega olja, bo užitek še bolj popoln ...
mamamia
21. jul 2012 14:01
Preizkusili letos na morju...na kruh namazan Zdenka sirček čez pa Nutella. Nikoli si nisem mislila, da je to užitno ampak pride prav okusno
Roncolino
21. jul 2012 22:13
Poli salama pa albert piškoti
Palačinke z marelično marmelado ter skleda kisle solate
Slivovo cmoki in skleda kisle solate
Potica s šunko povrhu
Čokoladni namaz na kruhu, po vrhu pa slanina
barbay
23. jul 2012 19:44
moj dragi je majonezo z žlico in rezine sira , ker se izogiba kruhu in kalorijam - hahaha - se kar stran obrnem
sicer je Jamie Oliver omenil jed, ki pa smo jo jedli že pred tem - črne fige z mocarelo in pršutom
čežana, pažen krompir na čebuli in kuhana govedina je bila klasična nedeljska jed
salsa rosa - pripravim jo z majonezo, kislo smetano, zenfom in kečapom ter tabascom je z cvrtjem za plus kalorijam in holesterolu ali pa k lesavicam, hamburgerjem
brusnična marmelada je meni vščeč z divjačino, mojim pa je bljak
men pa so bljak solatni prelivi, ki jih kupiš pripravljene, ker imajo vsi sladkast okus
nutela s slanimi krekerji je super
menola
24. jul 2012 10:53
meni pašejo rozine ali suhe slive zraven pečenega piščanca
mali kuhar
24. jul 2012 11:32
hehe, tudi nam je nutella s slanimi krekerji všeč. pa potica in velikonočna šunka, pa kuglof ali pinca s pršutom ali suho salamo.
testenine z orehi/lešniki in kakavom (to meni sicer ni vešč, mojim pa je).
ela113
25. jul 2012 14:32
testenine s kakavom in orehi... to morem probat! :P
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Jabolčna torta