Posoda pyrex

tanjam  

član od: 2.9.2002

sporočila: 159

tema odprta - 10. jan 2003 8:18 | ogledi: 5.549 | odgovori: 2

Zanima me, kakšne izkušnje imate s posodo Pyrex. To je steklena posoda s katero hrano pripravljamo v pečici, mikrovalovki, na štedilniku.

Lep pozdrav,

Tanja

gorenjka71  

član od: 19.10.2001

sporočila: 24

10. jan 2003 11:11

Mene pa zanima posoda Pyroflam - mislim, da je primerna tudi za SKK. Za kaj vse se lahko uporablja? lp, Gorenjka Sporočilo je spremenil(a) gorenjka71 dne 10. jan 2003 11:12:01

vkrist  

član od: 8.1.2003

sporočila: 42

10. jan 2003 11:59

sama imam posodo Pyrex, tako okroglo s pokrovom ter jo uporabljam za peko v pečici - v posodi kakšen biskvit, narastek, včasih pa še pokrov okrog obrnem, nanj nalozim par jabolk z nadevom in na nižjem nivoju istočasno spečem še jabolka. Mama v njej peče meso, pečenko, rebrce, tudi s krompirjem, najprej peče zaprto, na koncu odpre in še malo zapeče in je v redu, mehko, sočno. Čez čas posoda dobi malo patine, po nekajletni uporabi res ni več čisto prosojna, svetla, tako da če vas to ne moti, ni slaba stvar. Torej uporabljam kot normalen pekač. lp violeta VIOLETA BOŽANIĆ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti