Kleklanje

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

10. sep 2008 23:04

ariella_3 je napisal/a:
ne slike, jaz bi rada pravo čipko v okvirju ariella
Pa saj to ti govorim - čipka na temni podlagi in vse skupaj oukvirjeno in zastekljeno. Al, kako si ti to predstavljaš? lp, vanjatajnsek

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

11. sep 2008 7:28

Ariella_3 če bi rada imela čipko ti jo lahko naredim tudi jaz, samo povej približno kakšno bi rada. Sicer sem se pa začela ukvarjat tudi s tem: http://www.moj-album.com/uredi/spott/1072793 sem jih naredila že dosti, pa vse prej podarila, preden sem jih poslikala. Zdaj pride spet pravi letni čas za te stvari. saša Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 11. sep 2008 07:36:31

srcca  

član od: 12.9.2008

sporočila: 28

14. sep 2008 15:49

Pred leti sem poznala mojstrico kleklanja gospo Julko Fortuna. Čudovite klekljarice žal ni več, ostala pa so njena dela, njena zbirka pesmi ( večina njih opeva klekljanje ) ter živa ideja in prozadevanje o negovanju spominskega parkca in kapelice Marije Lurške v Lipici. Klekljane čipke ( lahko tudi v okvirju - primerne so za darilo! ) dobite res poceni pri njeni hčerki Mariji Grampovčnik na Vrhniki. Trenutno nimam njenega telefona, če vas čipke zanimajo lahko pišete na moj meil srcca@email.si bom posredovala naprej. Lp srcca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti