10. sep 2008 23:04
ariella_3 je napisal/a: |
ne slike, jaz bi rada pravo čipko v okvirju ariella |
10. sep 2008 23:04
ariella_3 je napisal/a: |
ne slike, jaz bi rada pravo čipko v okvirju ariella |
11. sep 2008 7:28
Ariella_3 če bi rada imela čipko ti jo lahko naredim tudi jaz, samo povej približno kakšno bi rada. Sicer sem se pa začela ukvarjat tudi s tem: http://www.moj-album.com/uredi/spott/1072793 sem jih naredila že dosti, pa vse prej podarila, preden sem jih poslikala. Zdaj pride spet pravi letni čas za te stvari. saša Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 11. sep 2008 07:36:31
14. sep 2008 15:49
Pred leti sem poznala mojstrico kleklanja gospo Julko Fortuna. Čudovite klekljarice žal ni več, ostala pa so njena dela, njena zbirka pesmi ( večina njih opeva klekljanje ) ter živa ideja in prozadevanje o negovanju spominskega parkca in kapelice Marije Lurške v Lipici. Klekljane čipke ( lahko tudi v okvirju - primerne so za darilo! ) dobite res poceni pri njeni hčerki Mariji Grampovčnik na Vrhniki. Trenutno nimam njenega telefona, če vas čipke zanimajo lahko pišete na moj meil srcca@email.si bom posredovala naprej. Lp srccaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način