4. sep 2008 18:50
Pojdita v Ikeo, pa jo bosta ceneje odnesla pa še kvalitetna bo. Preverjeno.
Sonja
4. sep 2008 18:50
Pojdita v Ikeo, pa jo bosta ceneje odnesla pa še kvalitetna bo. Preverjeno.
Sonja
4. sep 2008 20:13
Dipo=Rutar, ni razlike. Iste kuhinje, cena, samo izriše ti jih druga oseba. Glede kvalitete same kuhinje, nimam pripomb. Sicer jo imam od februarja, ampak mislim, da leseni del je ok. Garancija na aparature je 36 mesecev. barbay
4. sep 2008 21:16
lidka je napisal/a: |
Jaz sem naročila sedežno garnituro, pa je bil rok dobave kar dolg. No, klicala sem par dni preden se je iztekel, pa so rekli, da me že 1 teden čaka v skladišču. Super, povedal ni pa nobeden... : ) Na koncu je bilo vse BP, sedežna prispela nepoškodovana. lidka [sonce] |
4. sep 2008 21:21
alovsin je napisal/a: |
Takole...mene to najbolj skrbi...da ne bi delalo. A je kaj garancije na te naprave (hladilnik, pečica itd.?) Še vedno se mi zdi kupovat nekaj ful dragega neumno...rajši dam več in boljšo kvaliteto v novo hišo kot v začasno stanovanje. Dobava me niti ne skrbi toliko...bolj me kvaliteta. Ali ima kdo izkušnje z dipotom? Anjuška |
4. sep 2008 21:29
alovsin je napisal/a: |
Pozdravljeni! Nekaj bolj na hitro bi si opremila začasno stanovanje, saj bova s fantom gradila hišo in se nama zdi neumno zapravljati ogromno denarja za nove, "nobel" kuhinje ali pa kaj drugega. Zato me zanima, če ima slučajno katera (-eri) izmed vas kakšno informacijo o kvaliteti teh kuhinj. Zavedam se, da to ni neka ful kvaliteta! Ampak vsaka informacija o relativno poceni kuhinji bi bila dorbodošla! Lepo se imejte Anjuška |
4. sep 2008 21:30
sonchika je napisal/a: |
Pojdita v Ikeo, pa jo bosta ceneje odnesla pa še kvalitetna bo. Preverjeno. Sonja |
4. sep 2008 21:43
No, jaz sem pa ena redkih (očitno), ki ima z Rutarjem dobre izkušnje. Pred šestimi leti sem tam kupila posteljo, omaro in regal za dnevno sobo. Vsako posebej in ne na isti dan. Se pravi, da sem imela tri različna naročila, z različnimi datumi dobave. Vse je prišlo točno, obvestili so me, skratka brez pripomb. Kvaliteta je pa res dobra. Issi
4. sep 2008 21:56
Pojdita v Ikeo. Imam njihovo kuhinjo, spalnico in še in še. Kuhinja je popolnoma uredu, kupovala sem jo za max 5 let, pa bo zagotovo zdržala veliko več. Priporočam. Najlepše je to, da v zgornjem štuku s prodajalcem sestaviš, v spodnjem štuku plačaš in prevzameš, še isti dan imaš doma.
tjas
5. sep 2008 6:45
Pozdravljene! Šla sem na net gledat za ikeo...pri nas ni trgovine ali pač?? Nikjer je nisem dobila naslova. Anjuška
5. sep 2008 6:54
Ikea je v Gradcu v Avstriji.
Tudi jaz imam Ikeino kuhinjo in spalnico. Na internetu je tudi program za izris, tako si lahko vsak sam izriše kuhinjo ali spalnico.
staraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Nevzhajana orehova potica