Pozdravljene!
Mene pa zanima, če ima kdo od vas ta klečalnik ter če vam je v redu.
Pozdravljene!
Mene pa zanima, če ima kdo od vas ta klečalnik ter če vam je v redu.
4. sep 2008 11:37
Za delo v "prisiljeni" zdravi drži - to pa je lingo, ki RES nagovarja potrošnika....za ckrnit. Jako domišljen oglas, ni kaj Manjka fotka, da vidimo, kako se zadeva uporablja. Ker jaz sem dobila ene zelo kinky ideje, kako bi se zadeva lahko doma uporabljala...... Zdaj pa resno: tudi če je ta "prisiljena" drža še tako zdrava (hvala za zdravje, v katero me je treba siliti, ker na lep način ne gre), kako naj pa človek v tej "prisiljeni" drži na delovnem mestu od ostalih sodelavcev doživi tisto dolžno spoštovanje, ki je na delovnem mestu nujna? Tudi raje ne bi doživela, da bi zaposleni v eni družbi, ki jo moram po službeni dolžnosti obiskati, takole "prisiljeno zdravo" vegeteriali, ker bi dobila en nazarensko slab občutek o takem delodajalcu. Vendelina jr.
4. sep 2008 11:44
Imamo dva takšna klečalnika že kar nekaj let in za domačo uporabo sta (vsaj meni, mojem partnerju in tašči) super.
Si pa res težko predstavljam takšne stole v uradih...prideš npr. h komandirju policije razložit, kako se njegovi fantje neprimerno obnašajo na cesti, on pa te lepo kleče sprejme , prideš na bančni kreditni oddelek in te kleče naprošajo, sploh ni treba nič reči , da ne rečem, kako bi nafutrali svoje ege, če bi naši šefi imeli takšne klečalnike .
Ognjič
4. sep 2008 12:10
Ta klečalnik potrebujem za domačo uporabo- namreč sestro boli hrbtenica, ima poškodovano hrbtenico pri vsega 17 letih. Ampak slovensko zdravstvo.... škoda izgubljati besed. Tako da bi rada kupila ta klečalnik da se vsaj malo ublažijo bolečine. Nekaterim pomaga, pa sem še tu vprašala za mnenje. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
4. sep 2008 12:17
Ognjička, idi se solit, vmes pa mi robčke kupi, da si obrišem solze ... od smeha! tumpika
4. sep 2008 12:18
ksenjako je napisal/a: |
Ta klečalnik potrebujem za domačo uporabo- namreč sestro boli hrbtenica, ima poškodovano hrbtenico pri vsega 17 letih.Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k |
Ja, potem pa kar ponj, tudi mi smo jih nabavili zaradi takšnega vzroka. Ta klečalnik te namreč prisili, da se lepo vzravnano držiš, pljuča naprej .
Drugač pa tudi kinky ideje Vendeline jr. niso za "stran vržt" , glavno, da je hrbtenica v primernem položaju.
Ognjič
4. sep 2008 12:19
tumpika je napisal/a: |
Ognjička, idi se solit, vmes pa mi robčke kupi, da si obrišem solze ... od smeha!tumpika |
A si pomislila, kako bi zgledalo ob vstopu v sodno dvorano
Ognjič
4. sep 2008 12:20
Ognjič, a se dajo kinky ideje s temle realizirat in nimaš pri tem podrgnjenih kolen? Vendelina jr.
4. sep 2008 12:21
Ja, domišljija dela ... tumpika
4. sep 2008 12:24
Vendelina jr. je napisal/a: |
Ognjič, a se dajo kinky ideje s temle realizirat in nimaš pri tem podrgnjenih kolen?Vendelina jr. |
Kolena počivajo na mehko oblazinjenem delu klečalnika , če pogledaš slikco tam gor na linku, rito daš na zgornji del, kolenčka pa na spodnji, pa lepo balkončke ven in hrbtenico pokonc...
Ognjič
4. sep 2008 12:38
A mi lahko kdo to slikovno ponazori, si ne znam predstavljat. MalčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom