Najbrž precej nenavadno tole, pa vseeno.... Imam dobrega prijatelja, ki je imel smolo v zakonu in bi mu iz srca privoščila, da bi našel srečo v obliki ene res v redu ženske. Sam je malo "neroden" v spoznavanju žensk preko interneta in oglasov, čeprav nima nič proti takemu načinu spoznavanja. Je precej zaposlen in v vsakdanjem življenju srečuje vedno iste ljudi, tako, da bo po tej poti težko kar naletel na osebo, ki bi mu ustrezala. In tukaj sem vskočila jaz; ponudila sem se, da mu pomagam pri tem (malo za šalo, malo za res) in se je kar strinjal.
Da ga malo opišem, verjetno bom malo pristranska, ker ga že dolgo poznam:
Starost: 48 let, višina okoli 175 cm, nima odvečnih kg, univerzitetna izobrazba, zaposlen, zna kuhati, pospravljati, likati... skratka, gospodinjiti, je inteligenten, zabaven, rad je v družbi, komunikativen... toliko. Rad je v naravi in rad dela z lesom.
In zdaj pričakovanja (njegova, jasno:)):
ženska mora imeti solidno postavo (ja, saj vem....ampak to mu je pomembno), mora biti odgovorna, čeprav tudi za žur, inteligentna in komunikativna, zabavna, ne preveč zatežena (njegove besede), ne škodi pa, če tudi dobro kuha. Stara naj bi bila okoli 40 let.Aja, pa nekje z Gorenjske naj bo, da ne bo predaleč.
Evo, če ste se prepoznale ali če poznate kakšno primerno, akcija:)
pišite mi na ZS, ker imam občutek, da bo tale tema kmalu zaklenjena.
Vsekakor pa pričakujem resnost, prosim.
andda