Arhiv oddaj

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

tema odprta - 3. sep 2008 16:40 | ogledi: 1.311 | odgovori: 3

Ker več glav več ve, vas prosim, če mi lahko kdo prilepi link kjer se da pogledat določeno oddajo v arhivu.

Rada bi videla posnetek, kjer se govori o Gimnaziji Jurija Vege v Idriji.Oddaja je bila 1.9.2008 na tvs 2 in na tv Koper.

Pogledala sem že na spletno stran tv,pa ne najdem.

Hvala vsem, ki mi boste pomagali

ursa40

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. sep 2008 16:44

Ne vem, katero oddajo iščeš, ampak klikneš na prvi strani rtvslo.si na "Sporedi" in tam potem izbereš datum in kateri program naj bi to bil - potrdiš izbiro in potem izbereš oddajoo na sporedu. Vendelina jr.

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

3. sep 2008 19:08

TV Slovenija ima strašno nepregledno spletno stran. Vse je nametano križem kražem tako da se silno težko orientiraš. Ima 24ur bistveno bolje in "userfriendly", na nacionalki pa je prava znanost da kaj najdeš. Mislim da iščeš prispevek iz Slovenske kronike ,ki je na sporedu vsak dan ob 17 uri. Greš torej na njihovo spletno stran RTV Slovenija, tam klikneš polje Avdio/Video, potem se ti to odpre , nato vpišeš v polje IŠČI naslov torej slovenska kronika. Odprla se ti bo tabela z nekaj dnevnimi oddajami, zbereš pravi datum in to je to. Obilo užitka pri ogledu ! LP hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti