Pozdrav
Novi smeškoti so sedaj vključeni! Naročniki Plus paketa imate na voljo vse ikonce, ostali člani pa prvi stolpec.
Nekaj novih ikonic, ki jih lahko uporabljate:
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Pozdrav
Novi smeškoti so sedaj vključeni! Naročniki Plus paketa imate na voljo vse ikonce, ostali člani pa prvi stolpec.
Nekaj novih ikonic, ki jih lahko uporabljate:
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. jan 2003 23:00
Res enkratni smečkoti. Čestitam. Lp, Andreja
6. jan 2003 11:09
Tudi sama sem si ogledala smeskote in jih ze kar takoj uporabila pri iskanju pomoci SUPERRCA Pozdravcek, Karmen
23. jul 2003 21:33
zelo posrečeni smeškoti.Ravno prav za tole stran.Je imenitna..,vedno najdem kaj zase.Še veliko uspeha naprej. Podrav Cvetka marinka fridl
21. okt 2003 12:10
Sopstovani! Zelo sem se razveselila ko sem po nakljucju odkrila tale forum-res super! Ker sem se sele danes vpisala-ga se ne znam uporabljati...zato je mogoce da moja tema ne spada ravno tule zraven pa bom vseeno poiskusila! Mi lahko kdo posreduje kaksen dober recept kasne sladice z ROZICEVO MOKO!!! hvala lepa za vaso pomoc lepo vas pozdravlajm ´forzicija forzicijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Mango cheesecake brez peke