2. sep 2008 10:09
Ja, zdravniki!... bi bilo lepo, če bi nas vzeli resno že pri prvem pregledu, tako pa... tudi sama sem nekoč doživela nevzdržne bolečine, sicer v desni roki. Ker so takrat še obstajali novemberski prazniki (29. november) in je bil cel teden zdravniške ordinacije "moten", beri samo dežurni zdravnik, me je le ta odpravil z injekcijami proti bolečinam in sicer 1x dnevno. Ker je bila bolečina nevzdržna, sem prosila za injekcijo 2x in bila kregana. No, ko je bilo konec prazničnega tedna, je moj zdravnik ugotovil, da gre za močno vnetje pokostnice. Mesec dni z roko nisem mogla početi nič, hodila sem po injekcije (dexametason), potem pa je počasi zadeva pojenjala in lahko sem pričela s fizioterapijo.Bolečina v roki je bila res huda cca. 1 mesec, trajala je pa cele 3 mesece, seveda blažja. Tako vnetje se mi je ponovilo čez nekaj let še na drugi roki, a na srečo z manjšo intenziteto. Zakaj do tega pride, ne vem, mislim pa, da je kriva neka čudna obremenitev (rezala sem govedino za golaž s topim nožem). toliko iz mojih izkušenj, vsekakor pa tega ne moreš rešiti brez zdravniške pomoči, pa če se še tako upiraš obisku zdravnika. lp Alenka alenka5