Gardaland

NaturensGalleri  

član od: 8.12.2007

sporočila: 272

1. sep 2008 21:01

Jaz delfinov nisem šla še nikol gledat, pa sem bla letos šestič v Gardalandu. So vse druge stvari bolj zanimive Za odložit stvari pa nimajo najbolj fajn poštimano..ljudje jih odlagajo kar tam zraven vlakca in jih vzamejo ko pridejo dol...z ruzaki/torbami pa ne smeš gor. Jaz ponavadi ne vzamem drugega kot denar in stekleničko vode, pa mobitel si v žep zatlačim. Na te ekstremne stvari ne smeš nest čisto nič zaradi varnosti..na tiste, ki pa niso adrenalinske, pa mislim, da ti noben ne teži. Ampak takih je bolj malo. NaturensGalleri

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

1. sep 2008 21:18

Jaz tudi ne bi šla nikoli delfinov gledat. Da bi še plačala za to, da s temi reveži afne guncajo – tega pa res ne podpiram. Sicer pa tudi v cirkus kot otrok nisem marala hodit, so se mi skozi ognjeni obroč skakajoči tigri preveč smilili.
s0ncek* je napisal/a:
J Ja, tudi jaz nisem navdušena nad takimi predstavami, fant pa bi rad šel slikat (bolj profi slike, bi se malo igral). Fotoaparata ne bi kar tako zaupala v varstvo komu, ker je zadeva zelo draga, pa še objektivi bodo ... pa torbo, telefon, nenazadnje tudi vodo? s0ncek*
Potem bo najbolj varno, da samo ti hodiš na vlakce, on te pa ta čas slika. Tako bo imel precej časa za igranje.

carli  

član od: 17.11.2006

sporočila: 59

2. sep 2008 9:16

Jaz sem imela okoli pasu tak tanek marsupio in tam sem imela spravljen denar, kartice in dokumente. To lahko imaš brez skrbi povsod s sabo (tudi na najbolj adrenalinskih variantah). Aparat sem pač puščala v nahrbtniku skupaj s pijačo. Tega odložiš na nasprotno stran (npr. vlakca), tam ko greš potem ven. Tam se itak nihče ne zadržuje in ko se vožnja konča se itak vsi zagrebejo do svojih torb in hitijo proti drugi atrakciji. Po moje je verjetnost, da bi kdo zanalašč kaj ukradel majhna, bolj je verjetno, da kdo namesto svojega nahrbtnika po pomoti vzame tvojega. Mislim, da imajo na vhodu tudi omarice, kamor lahko spraviš stvari in jo zakleneš, ampak potem pač fotoaparata nimaš s sabo. Kar se mi zdi glede varnosti bistveno bolj pomembno kot to, da kje pustiti nahrbtnik, ko si na atrakcijah je to, da nobene stvari ne puščaš v avtu. Parkirišče je ogromno in seveda ni nadzorovano in tam se lahko vsak potika in razgleduje kaj bi se splačalo unovčiti. Par let nazaj so prijateljici ukradli torbico (z denarnico in karticami vred) in to iz prtljažnika. Pa je ni dala tam v prtljažnik in le tega ni odpirala, tako da praktično nihče ni vedel, da naj bi bila torbica notri. Tako da.... carli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti