2. sep 2008 8:42
Nitta hvala za izčrpne informacije. Za me je karikatura krasno darilo in ker me čaka kar nekaj okroglih obletnic, bom gotovo kontaktirala z gospodom. lp limona
2. sep 2008 8:42
Nitta hvala za izčrpne informacije. Za me je karikatura krasno darilo in ker me čaka kar nekaj okroglih obletnic, bom gotovo kontaktirala z gospodom. lp limona
2. sep 2008 14:38
Ja se opravicujem,sem pozabila napisati ceno karikature.Pri gospodu Jakatu sem za barvno karikaturo placala 50€. marmeladka
2. sep 2008 19:33
Marmeladka, zanima me ali ima gospod Jakat tudi kakšno spletno stran mogoče? Kolikšen format je bila karikatura za 50 EUR? Hvala za odgovor. Mijan
3. sep 2008 21:21
Pozdravljena Mijan! Barvna karikatura je bila velika dinA3. http:www.seki.cis.si Lep pozdrav! marmeladka
3. sep 2008 21:29
Pozdravljena Mijan! Barvna karikatura je bila velika A3 formata.Spletna stran: [seki.cis.si] Lep pozdrav! marmeladkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Ocvrte brizgane palčke (churros)