Izredni limit

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. avg 2008 8:34

Toplo odsvetujem iz razlogov, ki so jih navedle predhodnice (dasiravno s tem malo v svojo eksistencialno skledo pljuvam, ker obresti na izrednem limitu so lep prihodek...). Kredit disciplinira plačilno obnašanje občana, limit pa deluje v nasprotno smer. Vendelina jr.

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

29. avg 2008 10:19

Limit lahko vzamete samo in samo v primeru, da ste toliko disciplinirani, da ga boste vsak mesec vsaj malo pokrili (pa čeprav po 50 EUR). Na takšen način, čez 6 mes. ali pa čez 12 mes. vzameš toliko nižjega kolikor si ga pokril in spet postopoma naprej... Se pa zna zadeva zavlečt tudi do dveh let.

In če jemlješ kredit po 50 EUR/mes. in dobo 24 mes, dobiš izplačanih cca 1.000 EUR... (odvisno od banke do banke - delajte si simulacije na njihovih straneh).

Najboljše si je izračunati, koliko ste pripravljeni dajati na stran za vračilo limita in se tega tudi držati.

Odvisno je, kakšen karakter si...

Cila, za deževne dni si je pa itak potrebno zamislit kakšno obliko varčevanja. Pa če daš 25 EUR na stran, jih nisi zapravil. Si jih prihranil. 

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. avg 2008 11:25

Proxy, zna biti, da te bom kdaj profesionalno rabila in vsled tega se ti ni treba bati za vrat.... Vendelina jr.

kruhy  

član od: 15.3.2007

sporočila: 310

29. avg 2008 12:09

Proxy, tu se ne morem v celoti strinjati s tabo. Sem komitent banke Koper in sem enkrat potrebovala majhen gotovinski kredit. Bili so zelo prijazni in ustrežljivi in mi dali ponudbo. S to ponudbo sem šla potem vohljat naprej in mi nobena banka ni mogla dati takih pogojev, kot sem jih dobila tam (pa čeprav je vse v marmorju, kot praviš ti!). To je samo moja izkušnja. kruhy

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

29. avg 2008 13:26

Jaz bi samo še nekaj dodala, ni je Banke, ki ne bi imela koristi od komitentov pa ne glede na podobo takšno ali drugačno.

Jaz sem tudi komitent Banke Koper in sem zelo zadovoljna!

lp

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 29. avg 2008 13:27:46

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

29. avg 2008 20:59

anamarija1 se strinjam s tabo glede tega, da je niiiiii banke, ki ne bi imela koristi od komitentov, pa ne glede na podobo, saj to je njihov biznis. Lep bančni pozdrav, korosica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti