Če bi sedajle pisala na papir bi bil ves moker od mojih solz( je pa zato mokra tipkovnica). Sem dobesedno v šoku, po telefonskem klicu, ki sem ga prejela.
In sicer klicali so me iz centra za plačilne kartice, ker jih je zanimal moj status zaposlitve (trenutno sem brez zaposlitve 2 mesec). Kljub temu da sem včlanjena že vrsto let,( še sama ne vem več, 15-20 let), ter sem redni plačnik, v teh letih nisem niti enkrat zamudila s plačilom, čeprav sem bila že brez zaposlitve, me obveščajo, da ker nimam redne zaposlitve ne morem biti več njihov član, da mi bodo kartico blokirali. Kartico ki imam pa jo veljavno do leta 2009.
Sedaj me pa zanima kako so slučajno poklicali prav v tem času, ko sem brez zaposlitve?! Kako so prišli do teh podatkov??????
Najbolj me pa je zabolelo to, da v času ko si bolj ranljiv, te kot strela z jasnega doleti še ta šok.
KO ti po mislih hodi le to, da bi čimprej dobil službo. Če pomislim, da bi danes imela razgovor ( na srečo ga imam jutri), ne bi bila sposbna od tega šoka iti na razgovor.
Zdajle mi je že malo bolje, ko sem to napisala.
Pa še to , kar na začetku nisem hotela delati reklamo, kartica je Diners Club.
Ko imaš denar si moj prijatelj, ko pa si brez te pa ne rabimo več.
Zdaj sem pa še bolje!!!
anitram1