28. avg 2008 22:48
No takole je bilo pri nas v nedeljo za kosilo: poln picopek krompirja z arašidi, približno 80 dag mletega mesa v ocvrtih pomarančah, velika skleda zelene solate, pa tisto texsaško pecivo, poln pekač iz pečice. Ostalo je samo pecivo približno pol pekača, pa še to je do ponedeljka izginilo. Nas je 5 odraslih (dvajčka 20 let- ona in on), pa devetlenica. Za večerjo itak ni ostalo nič, da so morali stikati po hladilniku. Recimo, kadar delam pico - pekač iz pečice vsi sprašujejo za repete. Makaronov sigurno več kot 6o dag z omako, da o trakcih v smetanovi omaki sploh ne govorim. Je pa res, da sem bila lačna več kot sita, ko sem bila otrok, ker je mama sama skrbela za naju (gospodu je bilo težko še preživnino plačat, kaj šele kaj drugega, ampak to je že druga zgodba). Rada pa tudi preizkušam vaše recepte, sicer nisem tako dolgo z vami, spremljala sem pa že prej tele vaše strani in sem bila full navdušena, tako, da sem se okorajžla in se registrila in sedaj sem ponosna, da mi včasih pomagate, ko rabim pomoč. Lep večer še naprej tarčica