Vceraj zvecer sem ugotovila, da so mi po vsej verjetnosti ponaredili kreditno kartico in z nje prejšnji teden tudi zapravili 3500€ - originalno kartico imam ves cas pri sebi, zadnji mesec se nisem ganila iz Slovenije, racuni so nastali pa v Veli Luki na Korculi (Konoba kod Tete Anke, kjer bi morala glede na orjaske racune vsak dan jest jastoge, pit sampanjec in castit runde celi ostariji...:))) ). Tudi sicer kartico v praksi uporabljam le za nakupe po Amazonu, sem in tja v Torri d"Europa, kadar mi v oci pade kaksna vecja neumnost, ter enkrat letno na dopustu, kjer mi je zoprno prenasat vecje kolicine gotovine. Nikoli nisem z njo dvigovala gotovine na bankomatih v tujini ali pri nas; za vsakodnevne nakupe je ne uporabljam.
Kartico sem ze preklicala v avtorizacijskem centru, danes zjutraj sem govorila z dezurno sluzbo za karticne zlorabe in sedaj cakam, da me sefinja poklice po telefonu.
Ali sem kaj pozabila in ali ima kdo se kaksen nasvet? Stvar je precej nujna, ker potrebujem nadomestno ali novo kartico najkasneje do naslednjega petka, ko potujem na Sicilijo.
lp, proxima