26. avg 2008 9:55
Hmm, lovec, kaj bi lahko nardili... Bom tekom dneva malo premisnla.
Vsekakor je najboljše takole, da ne govoriš preveč, da pridete, ker potem ni presenečenje. Mej samo nekega zaveznika na poroki, ki ti naj sporoči kdaj bo konec razreza torte. Morate potem kmalu iti, ker po torti prvi zaspančki odhajajo domov. Tako se meni zdi da je najboljše.
Ko daste program čez, vsekakor povabite nevesto in ženina naprej. Jima iskreno čestitate, nek kratek simboličen govor in se objamete, priklonite. Takrat lahko npr. daste tudi njemu tarčo s papirja ter pištolo, če je lovec, pištola, igrača, z napisom BANG npr, prej pa ga skoncentrirajte, da mora zadeti sredino. Ravno točno kaj počnejo lovci ne bi vedla. Ampak če npr. mene vprašate. Daste en stol, kot opazovalnico. In se en obleče v lovca, vzame pripomočke s sabo, seveda tudi liter cvička, če je dolenjc, se naredi malo pijanega in opazuje. Vsi se mu bojo smejal, mora bit tak, k bo zdržal resen. Pa govori npr. le kje je tista lisica prebrisana, srna zajedavska, k mi je tamehka salata požrla... No sm že čist noter padla :) in v tem trenutku, verjamem da ste lušna dekleta. Oblecite se v lušne bejbe, in motite lovca, na drugi strani se naj nekdo obleče v lisico in te bejbe zmotite lovca, da ne ustreli lisico, v tistem ko ga bejbe medejo, on zagleda lisico, pade s stola, začne streljat, prideta 2 polcaja in ga ukleneta, primeta bejbe in peljeta storilca pred sodnika - ženina in nevesto ter ju prosite za kazen. Npr. seveda pa se da zadevo nardit veliko veliko bolj spiljeno, kot sm se jst domislila v 1 minutki, na hitro. Če me potrebuješ, bom bolj vesela, da me kontaktiraš na mail, ker nisem ravno redna obiskovalka tukaj.
Vsekakor se pa odkrijete, to je blo tvoje prvotno vprašanje, čestitke, objemi, darilo in potem se maškare pomešate med ljudi in naredite žur. Ansambl pa ponavadi itak ve, da če pridejo maškare, da je potrebno užgat eno narodno. Drugače pa sami malo namignite.
Uff, kako lepi dogodki. Pozornost na tak način bi meni, če se bom kdaj poročila, pomenila več kot darilni bon v ne vem kaki vrednosti denarja.
Srečno.
*T*A*N*J*A*