Prosim za pomoč - lahko zamrznem mlado čebulo ali ne?
Lep dan prav vsem!
s0ncek*
Prosim za pomoč - lahko zamrznem mlado čebulo ali ne?
Lep dan prav vsem!
s0ncek*
25. avg 2008 12:37
Nisem še sicer slišala za to varianto,vendar mislim,da nima biti kaj narobe,glede na to ,da tudi por dajejo v zamrzovalnik. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
25. avg 2008 13:00
Sonček, jaz dajem vso zelenje od čebule v skrinjo že par let in se obnese. Lepo operem in osušim s krpo, nato pa vse skupaj spakiram v vrečko. Vendar pa imam to vrečko zapakirano še v dveh vrečkah, ker bi se drugače ostali izdelki v skrinji zelo navlekli tega vonja ( je kar močan vonj ). Je zelo praktična, saj jo pozimi uporabim za razne juhe in omake. Me pa zanima, če jo katera suši ?! Sušena je po moje še boljša ( če seveda gre ).
25. avg 2008 13:35
Hm, jaz sem pa vedno mislila, da čebula izgubi tisti rezek okus, ko zmrzne. Atina
25. avg 2008 14:22
Joj, punce, hvala vsem za odgovore. Nisem bila prepričana, pa sem raje vprašala. Sušila je pa tudi jaz še nisem. A to misliš posušit celo, ali misliš mogoče že praženo nekako posušiti? Imajo pa v trgovinah že praženo čebulo in je menda kar ok. Nisem pa je še kupila. s0ncek*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Brownie Muffins