kdaj zdej začnejo pošiljat dohodnino na ugovore?
srcektorta
kdaj zdej začnejo pošiljat dohodnino na ugovore?
srcektorta
24. avg 2008 21:16
Res nekam dolgo traja! Iwana
24. avg 2008 22:16
Meni se zdi da oktobra. mamazeljka Sporočilo je spremenil(a) mamazeljka dne 24. avg 2008 22:17:32
24. avg 2008 22:21
Sem vprašala: oktobra.
F r i n a
25. avg 2008 7:49
Nekaj mi ni jasno,takoj sem poslala moževo odločbo nazaj (ker niso nekaj upoštevali) in to se zdaj obravnava,ali sem narobe razumela!lp! senka
25. avg 2008 9:29
Senka, upam, da si napisala tudi Ugovor. Poslati nazaj Odločbo, s katero nisi zadovoljen, ne pomeni, da ugovarjaš.. Na spletni strani DURS je tudi obrazec za Ugovor. In bo najbrž tudi drugo leto.
Ob tem naj še enkrat svetujem: ko dobite od organa ( sodišče, DURS, CSD, Občina), kako pisanje, najprej na dopis napišite datum prejema. Nato poglejte, če se je možno pritožiti, ali če vam nalaga kako opravilo ( plačilo, odgovor ipd.). Napišite tudi datum, do kdaj morate to storiti. Odgovor ( Ugovor ipd.) vložite do zadnjega dne, ko je to dovoljeno. Pošiljite priporočeno po pošti in listič od priporoke pripnite k osnovnemu dopisu.
Čeprav se zmoti organ: priimek in ime, naslov, znesek, ali kaj drugega, je potrebno odreagirati. V nasprotnem postane stvar izvršljiva. In boste morali plačati tudi tisto, kar vam ne bi bilo treba. Poti nazaj ni.
Pri sodnih pisanjih poglejte oznako zadeve: P, K, K-t, I, N , ki pomenijo vrsto postopka, da boste lahko poklicali na sodišče in vedno na odgovorih tudi uporabite ta znak, skupaj s številko in letnico. Čeprav ne prevzamete pisanja, se šteje, kot da ste ga prevzeli in vsi roki tečejo dalje. Če na obravnavo ne greste, npr. v Pravdnih zadevah, se vam lahko zgodi zamudna tožba. Nič ne pomaga dokazovanje, da niste prejeli tožbe in vabila. In v pravdnih zadevah ( odškodnine, druge vrste tožb), lahko dokaze in ugovore predložite samo na prvi obravnavi. Kasneje samo v primeru, da jih ob prvi obravani niste imeli.
F r i n a
26. avg 2008 14:51
sem dons vprašala,jaz bom že zdej septembra dobila.ker piše do 28.10.2008 srcektortaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Pecivo iz bučk