24. avg 2008 19:53
Sem na daljšem dopustu in si bom naredila malo več redana policah s kuharsko literaturo. Po knjigah imam številne listke z opombami, te včasih napišem tudi na platnice, ali pa kar k receptu pripšem da je dobro, zelo dobro ali pa da kdo ni bil navdušen.
Dva rokovnika sta že skoraj polna, eden star okoli 30 let, z mojimimi prvimi kuharskimi poskusi in izrezki, pa drug z idejami in datumi, kaj sem za kakšno priložnost doma pripravila (če tega ne bi bilo, bi se nekajkrat kmalu ponavljala...)-
Potem so kupi plastičnih map. Za sladice so posebne, ena s Kulslo, druga z recepti.co.yu, ostale kategorije, razen hladnih predjedi iz tuje literature, so kar nametane in bo treba najti sistem.
Revije in izrezki tudi čakajo na razvrščanje, razen tistih, ki jih redno kupuijem in jih zlagam po kupih.
Z računalnika je v franže izginil dobršen del direktorijev z diska, med njimi tudi precejšnje zbirke receptov. Nekaj jih še imam na papirju, ampak veliko napisanega, prepisanega in sploh urejenega je šlo tja gpor nekam v nebesa. IN ker zame tam ne bo prostora, upam, da jih bo odneslo v pekel in jih bom tam kdaj našla...
Mi je razporditev po mapah všeč, ker takoj najdem, ko kaj določenega iščem.
Mamamia
mamamia