20. avg 2008 11:11
Loni je napisal/a: |
Seveda, da ne, vsak kamenček posebej sva prešlatali [grin][:P] Loni Makaroni [rozica] |
20. avg 2008 11:11
Loni je napisal/a: |
Seveda, da ne, vsak kamenček posebej sva prešlatali [grin][:P] Loni Makaroni [rozica] |
20. avg 2008 17:33
začetnica tole kar si poslala je odlično, saj po slikah najbolje do sedaj, samo si ne morem privoščiti :(
20. avg 2008 17:34
vendelina sem gledala nemške strani, samo na teh, ki sem jih jst našla ni bilo strani v angleščini in nič ne razumem, zato sem mislila, če kdo kaj osebno pozna, bom še malo pobrskala, mogoče pa bo kaj
20. avg 2008 17:57
Veš ti avstrijski spa-ji so strašno dragi za naš žep. Je pa odvisno za kako obdobje bi ti šla. Mi2 z mojim sva bla recimo ravno prejšnji četrtek v Bad Radkersburg, pa sva si privoščila samo 4-urno kopanje za eno posebno priložnost, ker več pač trenutno ne morema. Ampak sva ful uživala. No 4-urno kopanje in savna neomejeno je bilo za oba 25 €. Ampak zunanji olimpijski bazen s skakalnico, en mali zunanji s tobogančkom, dva zunanjo-notranja topla, savn kolko hočeš, pa tako lepe, v katerih izvajajo aufguss... zastonj sol, med za mazat in še in še. Sploh ne morem vsega napisat. Začetnica
20. avg 2008 18:39
jaz in svakinja sva hoteli it za dve noči, 2 polpenziona, pa zraven malo, kopanja, kakšna msaža in savna, sem pa res mislila, da je malo ceneje
20. avg 2008 20:41
Kaj pa Hotel Sotelia - Terme Olimia? Zna biti zelo lepo, hotel je zelo simpatičen, savna svet in bazeni b.p., ponujajo hamman ritual... Krasen je sicer Bad Tatmansdorf v Avstriji (hotel Reiter), ampak precej drag. Vesna
21. avg 2008 15:17
V polpenzionih so ponavadi vključena eno dnevno kupanje in eno savnanje - če je v vikend paketu. Masaže se plačujejo posebej. Pri nas stane en ženski bjutivikend od 120 EUR/osebo naprej, samo ne sme biti špica sezone... zdaj pa je. Ni poceni in če se ta strošek ne zmore, je bolje ostati doma kot pa biti frustriran na lokaciji. Vendelina jr.
21. avg 2008 18:45
VesnaG v ne bi šla kam v Sloveniji, to že poznam, če bi v tukaj izbirala bi šla v Hotel Čatež, tam je super. Morm še kje zunaj probat
21. avg 2008 20:06
Pa toplice Leuperdorf (A)so krasne z vsem mogočim in nemogočim vellnesom.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Karamelna omaka