Paul Potts...
Iwana
Paul Potts...
Iwana
20. avg 2008 0:24
...je moški, ki mi ne da spati... Iwana
20. avg 2008 1:46
http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA to je samo avdicija, ob kateri je marsikdo osupnil,.. Iwana
20. avg 2008 7:02
Res je neverjeten, pa še amater povrhu, brez šolanja glasu kot ostali operni pevci. Očitno je naravni talant. Kapo dol!
Na nemški TV sem gledala eno oddajo o njem. Kljub neverjetnemu uspehu, svojem CD-ju, nastopom in koncertom, povabilu h kraljici...je ostal isti človek, skromen in malo sramežljiv. Edino kar je spremenil sedaj ko ima več denarja so zobje. Dal si jih je prekrasno uredti, da lepše zgleda in se bolje počuti.
Kaj moremo, ene denar pokvari, drugi pa ostanejo enaki. Vsa čast mu, enkraten je.
Kyara
20. avg 2008 8:17
Upam, da je človek od takrat, ko je bilo tole posneto (je že kar nekaj časa), obiskal zobozdravnika. Honorarji bi mu ta obisk morali pokriti. O tem, katera zaradi koga ne more spati, pa raje ne bi....Imajo vsake oči svojega malarja. Vendelina jr.
20. avg 2008 8:20
Vendelina, le en post više je Kyara lepo napisala kako in kaj je z njegovim zobovjem in če nekdo ne more spati zaradi njega, tudi ni nič narobe....saj imajo res vsake oči svojega malarja.
rrr
20. avg 2008 10:16
Paul Potts, si je zobe res dal urediti, vendar ga ni stalo čisto nič. Meni se človek tudi z prejšnjimi zobmi zdi vredu, sicer res niso bili lepi in moteči so bili, ker človek pač poje opere in so bili zobje vedno na raztavi. Pri vsem tem talentu, kristalno čistem glasu, prekaša največje tenorje sveta, se mi zdi, da je neumno sploh razmišljati o videzu človeka. Pa kaj če je majhen in okrogel, z krivimi zobmi! Je pa zato neverjetno nadarjen! Z nebeškim glasom! Spati nisem mogla prav zaradi njegovega kristalno čistega glasu, z operami sem se opajala dolgo v noč. Drugače pa meni na da spati moj mož, če ste si tako predstavljale mojo izjavo. Bil bi užaljen če bi napisala tako, kot ste ve mislile. Nikakor pa ne morem verjeti, da tako sodite človeka po videzu! Najmanj sem to pričakovala od magistre, ki bi morala biti vsaj malo uglajena! Potem se strinjate tudi z otvoritvijo olimpijskih iger, ko je namesto nadarjene deklice, ki ima krive zobe, odpirala usta na playback lepa deklica Ne razumem zakaj sodite ljudi po videzu Človek je šel pet opero in ni šel na lepotno tekmovanje! Paula so v šoli zmerjali in pretepali, zato je imel zelo nizko samozavest. In zaradi takšnih nizkotnih ljudi se je človek držal v ozadju! Kar se mi zdi ogromna škoda. In zaradi takšnih ljudi, kot ste nekatere, polne predsodkov, bi naj Paul Potts zavrgel svoj talent Upam, da boste svoje otroke kot prvo naučile, da se ljudi ne sodi po videzu in da se jih ne zaničuje! Zanimivo, da je Paula edene teh nasilnežev sedaj prosil za odpuščanje! Iwana
20. avg 2008 11:23
Iwana, se podpisem pod tvoj post! Lepota prihaja od znotraj. pomarandzaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Široki rezanci la collezione na bolonjski način