Smrad čevljev

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. avg 2008 10:32

No, Zdenka, pa si mi prinesla en argument, s katerim bom podkrepila svoje imeldinsko veselje do čevljev Vendelina jr.

krokodilček  

član od: 6.10.2007

sporočila: 144

20. avg 2008 10:43

probaj čevlje počistiti z navlaženo krpo s kisom ali pa raztopi hipermangan v vodi in jih s tem očisti....tako jih mama puca, verjetno pobere dol tudi smrad...., če ne smrdi saj po kisu.....probaj magari tudi z alkoholom (prvo jih z njim pošisti, pol pa natlači čevel še s časopisom, ki je prepojen z alkoholom....to je tudi sistem za mehčanje in širjenje čevljev....pol jih fajn prezrači) preden obuješ čevlje si na noge in v čevelj daj talko (otroški dišeči puder)....puder preprečuje znojenje, ali pa kupi špraj za noge srečno krokodilček

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

20. avg 2008 17:17

Za čevlje je verjetno prepozno, sama pa premisli o spremembi pri prehranjevanju. Tudi sama imam zelo "dišeče" noge . Ugotovila pa sem, da se mi stanje zelo poslabša kadar jem kaj ocvrtega (pomfri, dunajski...), zato malo premisli tudi o tem, drugače pa: iste čevlje ne uporabljaj več dni zapored, poleti nosi zračne čevlje, če imaš možnost v službi se preobuj, (meni bi noge verjetno že odpadle, tako se potim, če se ne bi preobuvala, v pisarni pa bi verjetno padali v komo od dišečih substanc) uporabljaj bombažne nogavice, dobijo se tudi stopalke, krema Lidera za noge od Ilirije dela čudeže. lp, anitram1

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

20. avg 2008 18:55

Če je le možno, v čevljih nosim bombažne nogavičke, ki vpijajo pot, ki se zato ne zaleze v čevlje. Skoraj nikoli mi čevlji ne smrdijo. Seveda pa se tega ne da prakticirati pri npr. salonarjih ali poletnih odprtih čevljih. Le-te je pa treba večkrat menjavati, po možnosti posušiti zunaj.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti