20. avg 2008 10:32
No, Zdenka, pa si mi prinesla en argument, s katerim bom podkrepila svoje imeldinsko veselje do čevljev Vendelina jr.
20. avg 2008 10:32
No, Zdenka, pa si mi prinesla en argument, s katerim bom podkrepila svoje imeldinsko veselje do čevljev Vendelina jr.
20. avg 2008 10:43
probaj čevlje počistiti z navlaženo krpo s kisom ali pa raztopi hipermangan v vodi in jih s tem očisti....tako jih mama puca, verjetno pobere dol tudi smrad...., če ne smrdi saj po kisu.....probaj magari tudi z alkoholom (prvo jih z njim pošisti, pol pa natlači čevel še s časopisom, ki je prepojen z alkoholom....to je tudi sistem za mehčanje in širjenje čevljev....pol jih fajn prezrači) preden obuješ čevlje si na noge in v čevelj daj talko (otroški dišeči puder)....puder preprečuje znojenje, ali pa kupi špraj za noge srečno krokodilček
20. avg 2008 17:17
Za čevlje je verjetno prepozno, sama pa premisli o spremembi pri prehranjevanju. Tudi sama imam zelo "dišeče" noge . Ugotovila pa sem, da se mi stanje zelo poslabša kadar jem kaj ocvrtega (pomfri, dunajski...), zato malo premisli tudi o tem, drugače pa: iste čevlje ne uporabljaj več dni zapored, poleti nosi zračne čevlje, če imaš možnost v službi se preobuj, (meni bi noge verjetno že odpadle, tako se potim, če se ne bi preobuvala, v pisarni pa bi verjetno padali v komo od dišečih substanc) uporabljaj bombažne nogavice, dobijo se tudi stopalke, krema Lidera za noge od Ilirije dela čudeže. lp, anitram1
20. avg 2008 18:55
Če je le možno, v čevljih nosim bombažne nogavičke, ki vpijajo pot, ki se zato ne zaleze v čevlje. Skoraj nikoli mi čevlji ne smrdijo. Seveda pa se tega ne da prakticirati pri npr. salonarjih ali poletnih odprtih čevljih. Le-te je pa treba večkrat menjavati, po možnosti posušiti zunaj.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Milijonska juha