Pozdravljeni, zanima me ali ima kdo izkušnje zdravljenja kože (močno aknasta koža) kot posledica alergije po vsej verjetnosti na hrano. Zanima me izkušnja z dr. Žagarjevo, ki deluje v Podčetrtku. Gre za metodo z bioresenanco.
Hvala in lp!
patty
Pozdravljeni, zanima me ali ima kdo izkušnje zdravljenja kože (močno aknasta koža) kot posledica alergije po vsej verjetnosti na hrano. Zanima me izkušnja z dr. Žagarjevo, ki deluje v Podčetrtku. Gre za metodo z bioresenanco.
Hvala in lp!
patty
19. avg 2008 9:28
Glede na to, da očitno niste sigurni v vzrok aken, bi morda prebrali tole: http://med.over.net/forum5/read.php?177,4775770 Zelo presentljivo. Vsaj zame. lp, vanjatajnsek
19. avg 2008 10:10
Tudi zame presenetljivo, prav včeraj sem brala to razpravo na forumu. Glede na to, da gre za isto metodo, bioresenanca, upam, da imajo v Podčetrku možnosti preveriti tudi to. LP pattyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Rižek z lososom