živjo,
A slučajno kdo ve kje se dajo kupit papirnate košarice za muffinine?
Lep pozdrav.
Mcmaja
Mcmaja
živjo,
A slučajno kdo ve kje se dajo kupit papirnate košarice za muffinine?
Lep pozdrav.
Mcmaja
Mcmaja
18. avg 2008 21:18
Skoraj v vsaki trgovini! londonska rezina
18. avg 2008 21:45
Interspar, polica s prtički in papirno konfekcijo, nekaj pa jih visi na strani police, kjer so pundingi. Vsi imajo enako postavitve, zato ne bo problem najti.
F r i n a
20. avg 2008 0:47
Frina hvala za informacijo sem šla v Interšpar in jih takoj našla.V manših Merkatorjevih trgovinah jih nism našla zato pa sem spraševala. Mcmaja
6. sep 2010 12:35
Pozdravljeni, mene pa zanima če kdo ve kje bi se dalo dobiti kvadratne košarice - za minjone ?
Hvala , lp
Pitončica
6. sep 2010 16:03
Pekarna Vrhnika ima kvadratne, pe vendar je količina malo večja...
Mir in dobro!
6. sep 2010 16:26
a res, skos dol hodm, pa nism opazla, še prešn tedn sm kupovala kolegici ene podolgovate, pa teh kvadratnih nism opazla (tud tam kjer majo razstavljene, ne) ....
no bom preverila
hvala
Pitončica
6. sep 2010 18:42
Mi jih kupujemo od njih. Mogoče jih pa trenutno ni. Najbolje poklicat pa vprašat.
LP Saša
Mir in dobro!
7. sep 2010 10:07
Sm klicala, nimajo :(
tko da če še kdo ve kje bi mel, se priporočam :)
Pitončica
7. sep 2010 21:24
Poiskusi v Laborplastu. Je sicer v Novi Gorici, ampak mogoče je kakšna možnost, saj oskrbujejo kar velik del Slovenije in bi se mogoče lahko kaj zmenila. Na njihovi spletni strani imajo katalog prodajnega programa, vendar na njem ni teh papirčkov. Jih pa zagotovo prodajajo (okrogle- za kvadratne ne vem). patka
7. sep 2010 21:25
patka hvala, sm že najdla v Alpegel-u, itak pa je naročilo šlo po gobe, tako da ih niti ne bom potrebovala :)
PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Bretonske palačinke