Parna metla

terakota  

član od: 19.9.2009

sporočila: 469

22. nov 2009 20:07

Jaz sem jo kupila v Quelle (ravno pred stečajem) tako, da jo imam doma par dni in sem na splošno več kot zadovoljna. Imamo parket, sedaj pa pride laminat in sem se bala, da bo premokro puščala, pa nikakor-še bolj mokro bi lahko, ne bi imela noč proti, tako je pomita površina suha po cca pol minute kar je sploh super, od prej sem bila namreč navajena tečnarit:"a lahko ne tacate pet minut, je pomito..." sedaj pa sploh ne moti več, če so otroci v istem prostoru, skratka ne menjam! Sploh tisti občutek potem, ko je pomito... Imam pa težavico in sicer pri prvi uporabi preden sem nalila vodo, bi moral biti gumb na LOCK, no pa ni bil-bedasta neučakonaost z moje strani in sedaj se mi večkrat dogaja, da je recimo pol kuhinje že lepo pomite potem pa začne svetit rdeča lučka, čeprav je pare dovolj in to na minuto ali dve...opazila sem, da tudi moči zelo neenakomerno, ko začnem je vse ravno prav, potem pa čedalje manj oz. že premalo, čeprav je še dovolj vode. Ima katera podobno težavo? lp terakota

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti