Najprej en lep pozdrav.
Rada bi si sprintala novo vlogo za znižanje vrtca iz interneta pa je nikjer ne najdem.
V papirnici je nisem dobila, pa bi prosila če mi lahko katera pomaga.
Lp vsem!
sneguljčica
Najprej en lep pozdrav.
Rada bi si sprintala novo vlogo za znižanje vrtca iz interneta pa je nikjer ne najdem.
V papirnici je nisem dobila, pa bi prosila če mi lahko katera pomaga.
Lp vsem!
sneguljčica
12. avg 2008 17:54
Živjo! Tukaj je link državnega portala e-uprava: http://e-uprava.gov.si/storitve/pridob Ko se ti stran odpre, poglej kjer ti piše "Vloga za znižano plačilo vrtca". Ko to klikneš, se ti odpre obrazec in ga lahko sprintaš. Upam da je to tisto kar si iskala, če pa ni pravo, pa reci in bomo iskali dalje ali pa mi pošlji ZS in ti bom pomagala. Lp Follow your dreams....
12. avg 2008 18:53
Tudi sama izpolnjujem tovrstno vlogo, pa me zanima, če je še katera, ki prjavlja znižano plačilo kot mama samohranilka? Potem verjetno partnerjeve zaposlitve itd. ne navajam, kajne?
Titta
12. avg 2008 19:22
Na žalost ni to to. To je stara vloga, jaz bi pa rada novo. sneguljčica
12. avg 2008 20:05
Sneguljčica, iščeš vlogo za drugega otroka?lp
peter
12. avg 2008 20:15
Verjetno iščeš tole: Izpolni občina: Datum prejema vloge: Evidenčna štev. vloge: _____________________ _____________________ VLOGA ZA OPROSTITEV PLAČILA VRTCA ZA DRUGEGA IN NADALJNJE OTROKE IZ ISTE DRUŽINE, KI SO HKRATI VKLJUČENI V VRTEC I. VLAGATELJ /ICA (oče, mati, zakoniti zastopnik) __________________________________________________________________, (ime in priimek) _____________________________________________________________________, _____________________ (stalno prebivališče) (EMŠO) uveljavljam oprostitev plačila za vrtec za otroka: ________________________________________________, _________________________________________ (ime in priimek) (EMŠO) __________________________________________________________________________________, (stalno prebivališče – naslov in občina) Vrtec, v katerega je(bo) vključen ________________________________________________________ (naziv in naslov vrtca ter občina) Vrsta programa _________________________________ (dnevni, poldnevni, krajši) Otrok bo(je) vključen v vrtec z dnem ______________________ (datum) II. PODATKI O ŽE IZDANI ODLOČBI ZNIŽANEGA PLAČILA ZA PROGRAM VRTCA Občina ____________________________________ mi je izdala odločbo o znižanem plačilu za program vrtca za leto _________ za otroka __________________________________(ime in priimek), ki je vključen v vrtec _______________________________________________ (naziv vrtca). Datum: Podpis vlagatelja/ice: _____________________ ______________________ Pojdi na ELEKTRONSKE STORITVE JAVNE UPRAVE, na levi strani imaš DOSTOP DO VLOG, nato greš na ZADNJE DODANE VLOGE in to je to. Ne znam razložiti enostavneje, ker nisem nek strokovnjak. Lp, pa upam, da sem še komu pomagala. tajka Sporočilo je spremenil(a) tajka dne 12. avg 2008 20:18:45
12. avg 2008 20:27
Tajka hvala za pomoč, ampak jaz iščem vlogo za enega otroka. Vloga je čisto podobna tej, samo da zgoraj ne piše za druge in nadaljne otroke. sneguljčica
12. avg 2008 21:58
Iščeš vlogo za znižano plačilo vrtca? NAjdeš jo na tej strani: http://e-uprava.gov.si/storitve/pridob veverica
12. avg 2008 23:00
Obrazci bodo sicer zopet na prodaj po 18.8.2008, če pa jo morate oddati do 15.8.2008, potem jo stiskajte iz že omenjene strani E- uprave. LENČA
14. avg 2008 16:21
No pa spet zamujamo saj vemo da je treba te stvari prej uredit da lahko dobiš tudi izračun koliko bo prispevek v vrtcu.Upam da se bodo te stvari uredile. mark5
14. avg 2008 21:01
Saj ne morem verjeti! Pozabila sem oddati vlogo za znižanje.Mi lahko katera svetuje kaj zdaj? Predvidevam, da sem za v ponedeljek itak prepozna. A še je pol sploh kakšna možnost? Upam da nisem vse zaj..... MILLA2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Kraljevska jajčka s holandsko omako