Nameravam speči večji medenjak v obliki srca. Kako naj to površino pobarvam rdeče in obrobim z belo barvo.? Nimam ideje, kakšno maso je potrebno narediti,da bi se "držala" na medenjaku?
hvala za pomoč
Danica
Nameravam speči večji medenjak v obliki srca. Kako naj to površino pobarvam rdeče in obrobim z belo barvo.? Nimam ideje, kakšno maso je potrebno narediti,da bi se "držala" na medenjaku?
hvala za pomoč
Danica
12. avg 2008 13:08
Pojma nimam. Izdelava zahteva precej izkušenj in če nisi še nikoli barvala, potem je verjetnost, da bo v prvem poskusu imela zadeva prepoznavno barvo in obliko, minimalna. Vem pa, da obstaja v Domžalah ena izdelovalka tovrstnih izdelkov in če je sila, jaz to kupim pri njej. Vendelina jr.
12. avg 2008 17:36
Ma, ne vem, če je to tako kunštno, meni je v prvo ratalo... Testo je pač medeno testo, pobarvaš ga z rdečo jedilno barvo, bele okraske pa naršeš gor s sladkornim ledom. Veri
13. avg 2008 13:36
hvala za odgovore, Vendelina jr. hvala za "ponudbo" oz.uslugo, sem iz Ve, pa mi je bližje(če bi kupila), v Sl.gradcu hvala in lep dan D. danicakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Pekoče piščančje perutničke