Moj mož je včerej skočil iz mosta na soči(privezan seveda),tam naj bi bilo višine okoli 50 metrov.Zdej bi šel pa še iz večjega most.Menda je v Avstriji en most Katerega višina
je 102m ali mogoče kdo pozna to?
leni1
Moj mož je včerej skočil iz mosta na soči(privezan seveda),tam naj bi bilo višine okoli 50 metrov.Zdej bi šel pa še iz večjega most.Menda je v Avstriji en most Katerega višina
je 102m ali mogoče kdo pozna to?
leni1
11. avg 2008 13:10
http://www.bungee-experience.com/list.htm#Austr Je pa to en tak občutek, še posebej če se višine, ko vrag križa, bojiš. lp
11. avg 2008 13:34
Len1, v osnovi je vseeno, če gre za 95, 105, 102, 75m....ali kakšna druga višina. Človek je okusil slast adrenalinskega užitka in zdaj hoče še. Mi nekaj govori, da ti ravno ne kažeš kakšnega navdušanja nad bandžiranjem tvojega soproga, oziroma, da te je strah. Edino, kar ti lahko tule sugeriram je, da ga poskusi motivirati za kakšne druge adrenalinske vragolije, ki so tudi na voljo. Recimo obisk adrenalinskega parka (npr Podljubelj), ali pa tisto ko te zaprejo v veliko prozrno žogo in potem to žogo kotalijo po klancu navzdol - so ljudje fino politi z adrenalinom, pa še popoplnoma dezorinentirani so po tem, ko izstopijo iz žoge - tako, da jih vsaj za nekaj časa mine. Pa še ti se malo v te adrenalinske zgodbe vključi. Saj veš, if you can"t fight and win, you better join the crowd....Meni so adrenalinski parki bolj všeč - če ne zaradi drugega, ker so bolj varni, ker so vaje v parkih v bistvu modificirane vaje, ki jih delajo specialci - in pri dizajniranju orodij/igral se vsaj več ljudi potrudi, da kaj varnega naredijo in tudi maso varnostnih vrvi imaš, pa še za objekt in igrala je treba dobiti uporabno dovoljenje. Medtem pa za tiste zabavljače z bandžijem ravno ne bi dala roke v oenj, da ne govorm v tem, da mora vsakj pred skokom podpisati, da se odpoveduje kakšni tožbi v slučaju poškodb.... Vendelina jr.
11. avg 2008 14:37
Poznate Betnavski adrenalinski park Maribor? Primeren je za velike in majhne. riba-ribica
11. avg 2008 14:51
Je bil pod to mišljen solkanski most? mina20
11. avg 2008 21:24
Ja na solkanskem mostu je skočil.V prvo je pa iz žerjava.Drugač je pa on že poiskusil več stvari. leni1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Bučna juha s kokosovim mlekom