Septembra na dopust na hrvaško

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

11. avg 2008 21:32

Prva naloga je mojega mlade(g)na pripravit do tega da bi o samem dopustu začel sploh razmišljati, potem pride terapija prosijačenja in veeeliko jabolčnih pit in šele potem, potem pa, za vsemi prisrčno presmejanimi in kar se da prijaznimi tedni...potem bom pa poklicala in nič spraševala za ceno, samo rezervirala (da si v tistem ne premisli še zaradi denarja) :) hehe nitta

Petya  

član od: 8.1.2006

sporočila: 591

11. avg 2008 21:37

hehe ... kaj pa če pokličeš, rezerviraš ... pa dragega lepo presenetiš, ko skoz tako pridno dela, in si zasluži nekaj dni oddiha? ;) Petya

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

11. avg 2008 21:42

Na to karto sem igrala lansko leto...in če gledam sedaj, se je kar lepo izteklo, no vsaj morje sem videla. Ne vem, ima še kdo tak problem, da dragemu za nobeno stvar ni za it...nikamor? sama sem poizkusila že vse moralne prijeme, fizične še malo odlagam... :) nitta

cimetovka  

član od: 14.12.2006

sporočila: 71

12. avg 2008 8:56

zdravo, priporočam Rab-lopar. Preberi moj post pri nujno nasvet. cimetovka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti