Doma imam večjo količino kokosovega masla, pa nevem kako ga uporabit.
Naredila sem že praline, vendar ga imam še veliko.
A ima kdo kakšen dober recept kjer se uporabi kokosovo maslo??
ledenka
Doma imam večjo količino kokosovega masla, pa nevem kako ga uporabit.
Naredila sem že praline, vendar ga imam še veliko.
A ima kdo kakšen dober recept kjer se uporabi kokosovo maslo??
ledenka
9. avg 2008 12:14
Jat ga zadnje čase veliko upotabljam, sem prebrala, da je zelo zdrav, uporabljam ga za torte, peciva...., namesto masla ali margarine dam kokosovo maslo. rukula
9. avg 2008 12:22
če ne gre drugače pa za masažo pred petelinjim zajtrkom:) Jaz imam sicer kakavovega in je super za nego kože. magnolija
9. avg 2008 12:31
Kokosovo maslo lahko uporabljaš za kuho, je zelo priporočljiv ker prenaša visoke temperature.
Če ga uporabljate za pecivo ali zmanjšate količino ( v primerjavi z maslom?)
Aki
9. avg 2008 14:31
S kokosovim maslom se lahko nadomestijo vse vrste maščob, ki se sicer uporabljajo pri kuhanju. skrzolin
9. avg 2008 17:46
Jaz npr. pri kuhi uporabljam le kokosovo maslo.Vendar le takrat kadar ga potrebujem v majhnih kolečinah (za praženje čebule,pečenje jajc,bučk...).Za pohanje,pečenje v olju pa uporabljam navadno,ker je kokosovo predrago ATNES
9. avg 2008 20:31
Uporabljam ga za masažo, naredi čudovito mehko kožo ... pa še vonj je prijetn :) maserkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton