Svojemu sinu kupujem namizno igro. Rekel je, da bi si želel eno iz serije axis & allies. Je kdo že igral katero izmed teh iger, odločam se predvsem med osnovno verzijo in europe, s tem, da dobim pri europe popust.Vsakršen nasvet je dobrodošel.
nuvi
Svojemu sinu kupujem namizno igro. Rekel je, da bi si želel eno iz serije axis & allies. Je kdo že igral katero izmed teh iger, odločam se predvsem med osnovno verzijo in europe, s tem, da dobim pri europe popust.Vsakršen nasvet je dobrodošel.
nuvi
7. avg 2008 15:39
nihče ne pozna teh igric? nuvineznan uporabnik
7. avg 2008 19:13
kakšna je pa zvrst te igrice, saj namreč prvič slišim zanjo. lovebeyba
7. avg 2008 22:19
No, zdaj pa imam! Sem sina spraševala, če pozna to igro in mi je na hitrico povedal kakšna je in da nekaj podobnega igra preko interneta. Zdaj si je ogledal še to namizno igro, njegov komentar pa je:"Huuuuuuudoooooooo!!! Jst bi jo tud meu... ." Nuvi, se priporočam za informacije, tudi to, kje se jo kupi :) Neroli
7. avg 2008 23:12
link, ce bo kaj v pomoc: http://www.crnaluknja.si/artikli.php?tip=igre_axis vida70Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami