Sedežne preko neckermanna?

MAPER  

član od: 17.9.2007

sporočila: 83

tema odprta - 5. avg 2008 21:52 | ogledi: 1.870 | odgovori: 10

Živjo! Kupujemo novo sedežno, oz. trosed in fotelj, pa nikjer ne najdemo kaj primernega. In zdaj sem prelistala Neckermannov katalog, kjer sem nekaj našla, vendar imam pomisleke kupiti nekaj, kar ne moreš ne videti, ne potipati... Pa me zanima, če je kdo že kupoval sedežne preko tega kataloga in kako se obnese?!

Hvala in lep pozdrav!

stani  

član od: 10.11.2005

sporočila: 235

5. avg 2008 22:14

Jaz sem že pred nekaj leti naročila kavč, in sem zadovoljna z njim. Mislim, pa da lahko pošlješ nazaj, če ti ne bo všeč.

stani

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

6. avg 2008 6:18

Enkrat sem kupila eno posteljo, vendar se naslednjič ne bi več odločila za nakup preko kataloga. Res je, da lahko zadevo vrneš, a komu se še potem ljubi, saj pohištvo ni kos obleke, ki jo enostavno vtakneš v kuverto in vrneš. Torej, postelja je bila sicer OK, nimam pripomb, le preveč trda je za moj okus. Tako bi rekla, da za pohištvo le velja, da ga moramo poskusiti in opitati preden se odločimo za nakup. Sweetie

kozamurnik

sporočila: 2311

6. avg 2008 6:45

sweetie, zaradi te napakice sem se pa nasmejala(...poskusiti in opitati...) Hvala ker si me spravila v dobro voljo! kozamurnik

anajana  

član od: 21.6.2007

sporočila: 142

6. avg 2008 8:29

Hojla, jaz sem nekaj časa nazaj naročila sedežno preko Quelleja (je bila čisto tapravih mer, pa še lepa je zgledala), pa sem bila po enem letu strašno nezadovoljna. Ko kupimo novo sedežno (po enem letu!!!), bo ta romala naravnost v smeti. Postala je čisto mehka, blago se je začelo cufati in na naslonjalu se čutijo deske, pa ni bila ravno poceni. Je pa moja teta približno istočasno naročila sedežno pri Neckermannu, pa je zaenkrat zelo zadovoljna. Res pa je, da je bila moja sedežna v akciji, njena pa ne (morda to kaj pomeni?!) LP anajana Sporočilo je spremenil(a) anajana dne 06. avg 2008 08:30:51

balea  

član od: 28.9.2005

sporočila: 40

6. avg 2008 9:20

MAPER je napisal/a:
Živjo! Kupujemo novo sedežno, oz. trosed in fotelj, pa nikjer ne najdemo kaj primernega. In zdaj sem prelistala Neckermannov katalog, kjer sem nekaj našla, vendar imam pomisleke kupiti nekaj, kar ne moreš ne videti, ne potipati... Pa me zanima, če je kdo že kupoval sedežne preko tega kataloga in kako se obnese?!

Hvala in lep pozdrav!
Ne vem no,tud kolegica je naročila sedežno prek Neckermanna pa ko je to dobila dostavljeno je kar vrnila nazaj,ker je rekla da to ni blo za nikamor.Pač se pozanimaj kakšno je polnilo v sedšču in kakega materiala je tkanina,kolko ma drgnjen,kako se čisti samo vprašanje če to bo telefonistka znala to odgovorit.Se opravićujem kakšne mere pa maš sedežno,da je nikjer ne dobiš,povej pa ti bom probala pomagat,ker prodajam sedežne:))) lep dan bye balea

bosa  

član od: 14.2.2006

sporočila: 247

6. avg 2008 10:15

Jaz sem pred par leti kupila sedežno preko neckermana....pa moram povedati, da je nebi menjala....je bila kar cenejša varianta...pa nam še vedno dobro služi. Tak da....ko bomo hoteli novo...jo bom spet pri neckermanu. Pa tud vse je štimalo...mislim na vijake. bosa

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

6. avg 2008 10:43

če ti je katera sedežna padla v oči, zakaj ne? še vedno lahko vrneš takoj, ko ti jo postavijo na tla. Jo pogledaš, se usedeš....najbolje takoj ker ko je enkrat na mestu so že ceremonije s klicanjem itd. Sicer pa imam sama zelo dobre izkušnje. Bilo je ugodno in izjemno smo zadovoljni s sedežno!

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

6. avg 2008 16:33

Ti mi smo kupili sedežno preko Neckermanna pred cca 7 leti in smo (še vedno) zelo zadovoljni z njo, kjub našim trem razgrajačem, ki nikakor ne šparajo pri skakanju po njej. Oblečena je v nek fin material, ki se samo briše, dobro prenese tudi občasno čiščenje s H2O-jem. Malce se je obrabila samo na robovih, ampak po tem času je to pač treba pričakovati. Vzeli smo jo predvsem zaradi za nas idealne oblike in ko se bo blago obrabilo jo bomo dali ponovno tapecirat, saj je drugače ogrodje in polnilo še vedno BP. Pa še to: takrat ko smo mi naročali, smo lahko dobili vzorec tkanine, iz katere je sedežna, za lažjo odločitev. Preveri pri njih, če je to še vedno možno. katjushka

turururu  

član od: 27.11.2007

sporočila: 72

6. avg 2008 19:30

Še vedno je možno dobiti vzorce materiala. Če pa z njo nisi zadovoljna, pa jo pridejo sami iskat, brez vprašanja in brez vsakega problema. turururu

MAPER  

član od: 17.9.2007

sporočila: 83

7. avg 2008 12:25

Balea! Na zasebno pošto sem ti poslala o problemu z našo sedežno! lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti