Kamp belveder

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

tema odprta - 4. avg 2008 13:09 | ogledi: 2.414 | odgovori: 4

Zdravo!

Ima kdo izkušnje s kampiranjem na Belvederju (Izola)? Prostor, okolica, cene, ...

macadamia

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

4. avg 2008 13:39

jaz nisem bila v kampu ampak v apartmajih zraven meni je všeč,ker si na vrhu hribčka in je mir po vrhu hriba lahko prideš v Strunjan,če pa želiš priti na plažo,je pa kar strmo,vendar je meni plaža všeč,ker je bolj divja in zato drugih ljudi ni toliko sama sicer obiskujem plažo v mesečevem zalivu in prejšnjo sredo smo bili skoraj na vsej plaži sami,šele popoldan so prišli domačini z svojimi čolni in barčicami, anaeva

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

4. avg 2008 13:48

anaeva je napisal/a:
sama sicer obiskujem plažo v mesečevem zalivu in prejšnjo sredo smo bili skoraj na vsej plaži sami,šele popoldan so prišli domačini z svojimi čolni in barčicami, anaeva
Sem bila tam tudi sama in sicer pred desetimi dnevi (po 5 zaporednih letih obiska naše Obale sem prvič slišala za ta zaliv in takoj šla v izvidnico:) in je postal zame to najlepši kotiček na morju. Res super, ljudi je zelo malo, mir zagotovljen, morje kristalno ... Planiram tudi za naslednji oddih to plažo macadamia

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

4. avg 2008 14:59

Ali lahko opišete kako se pride do Mesečevega zaliva. Sem že slišala zanj, pa ne vem kje je. Mi smo hodili iz kampa na plažo po strmi cesti, ki se vije do plaže - dol sicer luštkan sprehod, vendar nazaj s polnimi torbami in po vročini ni bilo preveč prijetno. Plaža je bila lansko leto zelo neurejena, tuš ni delal, sanitarije v slabem stanju, ograja podrta, stopnice v razpadajočem stanju, bistro samo za člane nekega društva?? Sam kamp mi je bil pa zelo všeč. Lep dan vsem skupaj, SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti