19. jan 2009 16:18
mislim, sej ok, niso te pelali. sam zaka pa niste rešilca poklicali? bannanna_v_slo ;)
19. jan 2009 16:18
mislim, sej ok, niso te pelali. sam zaka pa niste rešilca poklicali? bannanna_v_slo ;)
19. jan 2009 17:21
boter 3, ko boš tožil, bo moral izvedenec napisati mnenje o tvoji zadevi. Najprej torej stopi do odvetnika in se z njim pogovori o vsem, on ti bo tudi najbolj znal svetovati. Te zadeve se ne rešujejo tako, da te nekdo od nas pošlje k nekemu zdravniku in ti bo on nekaj napisal, potem pa bo zadeva en dva tri urejena. Zato je prvi naslov odvetnik, naprej pa ti pove on. Mnenje, relevantno za sodišče, pa delajo sodno zapriseženi izvedenci in ne kateri koli zdravnik. Imenik sodnih izvedencev medicinske stroke (imaš tudi za posamezna področja) najdeš na internetu.
Če potrebuješ ime kakšnega odvetnika, se javi na zasebno pošto, tu na forumu ne bomo delali reklame za nobenega. ALi pa poglej imenik odvetniške zbornice in poišči katerega na tvojem domačem koncu.
Mamamia
mamamianeznan uporabnik
22. jan 2009 15:11
dober dan neznanka/neznanec z imenom BANNANNA? TUDI SAM SE VPRASAM VSAK DAN ZAKAJ MI NISO POKLICALI PRVO POMOC,IN POLICIJO ITD.VSAK DAN IMAM TAKE BOLECINE IN KOMAJ 19.8. PRIDEM NA VRSTO ZA EMG V LJUBLJANI IN NEVEM KAKO DOLGO SE BOM LAHKO OPRAVLJA TO DELO KAJ DELAM V SLUZBI A POGODBO O ZAPOSLITVI IMAM DO 21.2. IN VEC NE VEM KAJ NAJ NAREDIM NAJ SI ISCEM DRUGO SLUZBO IN POTEM DAM ZAHTEVEK VSE NA SODISCE IN RESI TA MOJ PROBLEM IN KAJ LAHKO PRECIKUJEM OD SODISCA IN POZROCITELJA TE MOJE NEZGODE A RAJE BI DA SE ZE ENKRAT TO KONCA TAKE BOLECINE KI NA DAM SPIM LAHKO PO DVE URI IN POL..HVALA VAM ZA ODG IN TISTI KI RAZUMETE MOJO BOLECINO IN TRPLJENJE....... MATJAZ BOTER 3
22. jan 2009 15:14
Boter, daj odklopi Capslocke. Uporaba velikih črk v tej komunikaciji je ekvivalent kričanju v govorjeni komunikaciji. S kričanjem se pa nič ne reši. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Bučke s sirom