Lep pozdrav. Ima mogoče kdo kak dober recept za brizgane piškote?
Hvala,Branka
branka r
Lep pozdrav. Ima mogoče kdo kak dober recept za brizgane piškote?
Hvala,Branka
branka r
18. dec 2002 9:08
Moja recepta v bazi sta nabrizgani keksi, čajno pecivo. Lpneznan uporabnik
18. dec 2002 12:29
Ojla, Rebeka hvala ti, zgleda da sem bolj slabo gledala. Bom oba recepta sprobala. A mi lahko samo poveš, koliko časa, na koliko stopinjah se pečejo keksi? Sem bolj leva, zato je bolje, da sledim receptu. Hvala, Branka branka r
18. dec 2002 12:56
Jaz navadno kekse pečem na 170 -180°C približno (15 -) 20 minut, odvisno od oblike. Raje pustim kakšno minuto dlje kot manj. Pri svetlih keksih se orentiraj na barvo keksov. Naj bodo rjavi, pa ne preveč.
19. dec 2002 21:37
Moj recept se glasi: 60 dag margarine,75 dag moke 25 dag sladkorja v prahu 3 beljaki vanilin sladkor malo citrone 2-3dag kakava Margarino gladko mešamo, dodajamo beljake, sladkor,citrono in kakav. Ko je masa dobro premešana vmešamo moko in zamesimo testo z roko. Na pomaščen pekač z vrečico iztisnemo kupčke ( tudi v obliki črke S ) in jih spečemo. Ohlajene zlepimo z marmelado po dva in dva skupaj in do polovice namočimo v čokolado! kreich
22. dec 2002 18:57
Pozdrav! Oprosti, kaj misliš pod citrona. Citronko(prašek) ali limono ali kaj drugega... LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Jabolka v srajčki