Živjo.
A je že kdo hujšal z Reductilom - tablete se pri nas dobijo samo na recept. Smiselne so pri IBM nad 30. Zanimajo me vaše izkušnje.
Hvala in lep pozdrav.
Lakica
Živjo.
A je že kdo hujšal z Reductilom - tablete se pri nas dobijo samo na recept. Smiselne so pri IBM nad 30. Zanimajo me vaše izkušnje.
Hvala in lep pozdrav.
Lakica
29. jul 2008 10:46
Jaz sem z eno škatlico izgubila 7 kg. Odkar sem prenehala z jemanjem (že 2 meseca), nisem dobila nobene kile nazaj. Meni je zelo vredu, res pa je, da moraš biti popolnoma zdrava, ker imajo kar veliko možnih stranskih učinkov. jaz nisem trpela za nobenim in sem jih dobro prenašala. Taia
29. jul 2008 10:52
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2514003
pošiljam eno povezavo na spletno stran, kjer je bilo govora o teh tabletah. Različna mnenja.
Titta
29. jul 2008 15:25
Tablete ti nič ne pomagajo, če nočeš, da ti pomagajo. Njihova poanta je, da zavirajo apetit in posledično manj ješ in ti to preide v navado. Jemati jih moraš ene 6 mesecev, če po temu ni željenega zmanjšanja teže je brezveze metati denar stran. Aha pa so samo za hujšanje pod zdravniškim nadzorom, torej ti jih predpiše zdravnik (na bel recept). Še vedno se moraš pa tudi sam malce potruditi, da dvigneš rit s kavča in začneš migat! Čudežne tabletke, ki bi povlekla iz tebe 10 kilc takoj ko bi jo pojedla pa ni. Urša
29. jul 2008 16:17
urssa je napisal/a: |
Tablete ti nič ne pomagajo, če nočeš, da ti pomagajo. Njihova poanta je, da zavirajo apetit in posledično manj ješ in ti to preide v navado. Jemati jih moraš ene 6 mesecev, če po temu ni željenega zmanjšanja teže je brezveze metati denar stran. Aha pa so samo za hujšanje pod zdravniškim nadzorom, torej ti jih predpiše zdravnik (na bel recept). Še vedno se moraš pa tudi sam malce potruditi, da dvigneš rit s kavča in začneš migat! Čudežne tabletke, ki bi povlekla iz tebe 10 kilc takoj ko bi jo pojedla pa ni. Urša |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Hačapuri - gruzijski kruh