Mož dela neko pijačo z žganjem, v katerega namaka razna zelišča. Rabil bi 10 litrski steklen kozarec, pa nimamo pojma, kje bi ga dobili. Ali katera ve, kje to prodajajo?=
Lp
zoja2
Mož dela neko pijačo z žganjem, v katerega namaka razna zelišča. Rabil bi 10 litrski steklen kozarec, pa nimamo pojma, kje bi ga dobili. Ali katera ve, kje to prodajajo?=
Lp
zoja2
28. jul 2008 19:56
Takega sem jaz zrihtala mami za miksanje Jaegermeistra. Pojesti smo morali veliko kumaric, tako velik kozarec kumaric pa sem našla v Tuš Cash and Carry.
Loni Makaroni
28. jul 2008 22:12
Poglej v trgivinah s kmetijskim materialom. Tam temu rečejo balon in se potrebuje za shranjevanje vina.
F r i n a
28. jul 2008 22:43
1O litrski balon s širokim vratom idealen za namakanje rastin sem kupila v trgovin steklarne Hrastnik. Odprtina je dovolj široka, da z roko sežeš v notranjost in jo zlahka tudi pomiješ. To je v bistvu pletenka oblečena v plastiko, le vrat je širši. Cena je bila okrog 8€, se ne spomnim točno, kupila sem jo spomladi. Lp Nasha
28. jul 2008 23:21
O hvala za hitre odgovore. Kje pa je v Ljubljani trgovina Tuš Cash and Carry? zoja2
29. jul 2008 7:18
Zadaj za ta novim Tuš centrom na Leskoškovi.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Kruhove kroglice