25. jul 2008 13:24
Zelo dobro in zanimivo napisano/opisano. Kapo dol! - Čestitam!
25. jul 2008 13:24
Zelo dobro in zanimivo napisano/opisano. Kapo dol! - Čestitam!
25. jul 2008 15:07
Zelo prijetno branje - čestitam. Čičerka je zelo pogosta v njihovi prehrani, zato se priporočam za kakšen recept in čičerke. Poleg tega, je čičerka zdrava stročnica.
25. jul 2008 15:24
Bo, bo, nekaj s čičeriko. Veliko enolončnic oziroma stew s čičeriko imajo, jedli smo tudi kameljega.
Pa kremne zeliščne juhe so tudi prva liga, že za zajtrk sem jih jedla. Mamamia
mamamia
25. jul 2008 18:39
Hvala ti, mamamia. Zlata si s temi prispevki in fotkami, ki jih deliš z nami. Vandrovka
26. jul 2008 18:12
Mamamia Želela sem ti v zasebni pošti čestitati za tvoje čudovite prispevke v Večeru. Ker pa si nisem vzela časa - ti v tem forumu povem, da so tvoji in ostali kulinarični prispevki v četrtkovem Večeru ta prava stvar. Že kakšno leto pa imam pa idejo. A bi bilo možno pripraviti posebno prilogo Kulinarika. Tako kot Kvadrati v ponedeljek. Kaj pravijo o tem v vaši hiši? Materiala za pisanje ne bi zmanjkalo. Kuhanje - to je vsakodnevna stvar. Ni zanimivo za širok krog bralcev? Tudi politike marsikdo ne bere, pa so je časopisi polni. Predrago? Ne, saj bi se pokrili z reklamami. Še kakšen argument proti tedenski kulinarični prilogi? Pred mesecem dni je bila priloga o malih živalih, pa tudi dopustniške priloge imate. In marsikdo bi si kulinarično prilogo hranil, vsaj jaz. Večer pa prečitam in zavržem in z njim tudi dobre recepte. Pozdrav libra
5. avg 2008 15:33
Ali je na spletu objavljeno tudi nadaljevanje članka? Ali je objavljen kakšen nov recept iz tistih krajev?
5. avg 2008 15:38
Danes si kupite Večer, v Bonbonu boste izvedeli še kaj. riba-ribicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Jabolčna pita s kokosom